TITAN: Πρωτοβουλία για τις ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την ReGeneration

Μία καινοτόμο “ακαδημία” που απευθύνεται σε νέους και νέες με ενδιαφέρον για τον τομέα των δεδομένων (data science) εγκαινιάζει ο TITAN σε συνεργασία με το ReGeneration.

Ο στόχος του ReGeneration Academy for Digital Acceleration

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab – Powered by TITAN είναι η ενίσχυση της εξειδίκευσης νέων επιστημόνων με εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις σε τομείς σχετικούς με την επιστήμη των δεδομένων. Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται άμεσα με την προσπάθεια επιτάχυνσης της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της οποίας ο ΤΙΤΑΝ υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού (Industry 4.0).

Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab – Powered by TITAN προσκαλεί νέους και νέες έως 29 ετών, αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (συγκεκριμένων σχολών θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εργασιακή εμπειρία έως τριών ετών και ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες να κάνουν την αίτηση τους και να διευρύνουν τις ευκαιρίες τους στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ