Στέφανι Μπερκ (Thomas Cook): “Ευχάριστη έκπληξη η Ελλάδα”

Η επικεφαλής της Thomas Cook στην Γερμανία, έκανε λόγο για απρόσμενη αύξηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα. Η Στέφανι Μπερκ μιλώντας σε Γερμανικά δίκτυα μίλησε για τα νέα σχέδια του ομίλου ενώ επεσήμανε πως τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας για τις γερμανικές κρατήσεις στην Ελλάδα κατά το 2017 δείχνουν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πως η χώρα μας κέρδισε τις προτιμήσεις των τουριστών.

thomas cook

Πιο συγκεκριμένα η Στ. Μπερκ δήλωσε: “ήμουν πολύ αισιόδοξη για την Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς. Όμως ότι θα σημειώναμε εκεί αύξηση 27% δεν το περίμενα”, επισημαίνει η Στέφανι Μπερκ, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι “η ανοδική τουριστική τάση στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να αλλάξει”. Όπως λέει, “το 2018 θα είναι και πάλι μια πολύ δυνατή χρονιά για την Ελλάδα. Αυτό διαφαίνεται ήδη στους αριθμούς μας που αφορούν τις πρώιμες κρατήσεις”.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τον τρόπο που η Ελλάδα θα καταφέρει να κρατήσει αυτή την προτίμηση στις επιλογές των ξένων επισκεπτών. Οι διεθνείς και τοπικές εξελίξεις έφεραν μεγάλο όγκο τουριστών και αυξημένες αφίξεις στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Μένει τώρα να δούμε τις κινήσεις τόσο της πολιτείας, όσο και των εμπλεκόμενων με την τουριστική βιομηχανία για να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν αυτή την δυναμική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ