Συνεργασία VISA και Line Pay για τη δημιουργία νέων FinTech υπηρεσιών

Η Visa ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ιαπωνική FinTech LINE Pay Corporation, για τη δημιουργία νέων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην εφαρμογή LINE Messaging.

Οι δύο εταιρείες αναμένεται να συνεργαστούν σε πολλαπλούς οικονομικούς τομείς από καθημερινές πληρωμές έως λύσεις FinTech και Marketing.

Μιλώντας για την συνεργασία, ο Chris Clark, Περιφερειακός Πρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού της Visa, δήλωσε: “Το πρόγραμμα co-brand της Visa που εξυπηρετεί επί του παρόντος 2,3 εκατ. πελάτες στην Ταϊβάν είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προγράμματα της Visa παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε αυτή τη δυναμική σε μια ποικιλία νέων λύσεων για περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο”. 

Ο Youngsu Ko, Διευθύνων Σύμβουλος της LINE Pay και της LINE, πρόσθεσε: “Το LINE Pay είναι κάτι περισσότερο από μια μέθοδος πληρωμής. Καθώς μεταβαίνουμε σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, η LINE Pay επικεντρώνεται στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους χρήστες της σε όλο τον κόσμο. Με το παγκόσμιο δίκτυο και την υποδομή της Visa, οι χρήστες της LINE Pay θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα αυτού του καινοτόμου παγκόσμιου δικτύου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ