Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο του “Προγράμματος Επιτάχυνσης του Capsule T Travel & Hospitality Accelerator”

Αναλυτικά οι ομάδες που συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος του ΞΕΕ

Στην επίσημη έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Επιτάχυνσης (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020), του Capsule T Travel & Hospitality Accelerator, προχωρά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ). Πρόκειται για την πρωτοβουλία του ΞΕΕ που βοηθάει τις “startups εταιρίες” που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, να προσαρμοστούν στις ανάγκες τις αγορές ξεδιπλώνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους. Ειδικότερα, οι ομάδες που εντάχθηκαν στον τρέχοντα κύκλο είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:

Campsaround: Η πρώτη πλατφόρμα “online” κρατήσεων για εναλλακτικού τύπου καταλύματα και glamping στην Ελλάδα, που προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιακή τους παρουσία.

Loader: Η εφαρμογή βοηθά ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες, προσφέροντας υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στους χώρους τους.

MintQR: Ψηφιακός κατάλογος με την εταιρική ταυτότητα κάθε επιχείρησης. Δυνατότητα επεξεργασίας προϊόντων, γνώμη καταναλωτών και πολλά εργαλεία προώθησης σε 1 μόνο σελίδα διαχείρισης.

RevApp: Μία εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης που βοηθά τους ξενοδόχους να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την τιμολόγηση των δωματίων, χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης.

Tourmie: Mία “online” εφαρμογή που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις ανάγκες των ταξιδιών τους, τα καταλύματα αυξάνουν τα έσοδά τους από πωλήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών και οι πάροχοι υπηρεσιών επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε νέα κανάλια πωλήσεων στον τουρισμό.

Trip Tailor: Μέσω μίας δυναμικής και διαδραστικής πλατφόρμας, απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες, επιτρέποντας στον ταξιδιώτη να προσαρμόσει τις διακοπές του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Villa4Villa: Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής πολυτελών εξοχικών κατοικιών, με στόχο τη δημιουργία ενός συνδρομητικού premium club όπου οι ανταλλαγές γίνονται μέσω συστήματος συλλογής πόντων.

WeAreTravelers: Τα πάντα για τις διακοπές σου, ακριβώς όπως εσύ τα θες, με 1 κλικ.

Weddin: Μία πλατφόρμα που βοηθά τα ζευγάρια να οργανώσουν το γάμο τους στην Ελλάδα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Στόχος είναι η ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ