Συνεργασία Visa και Stoferno μέσω του Visa Innovation Program

Η εταιρεία συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος Visa Innovation Program.

Στο πλαίσιο του Visa Innovation Program, η Visa και η  Stoferno.gr προχώρησαν στην υλοποίηση ειδικής προσφοράς για την παράδοση προϊόντων με δωρεάν μεταφορικά.

Η Stoferno.gr είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά καταστήματα όπως παντοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία και πολλά άλλα, με παράδοση εντός της ώρας και είναι διαθέσιμη μέσω web, Android και iOS. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών (courier) εντός της πόλης, για last mile αυθημερόν διανομές, με παραδόσεις ακόμα και εντός 2ώρου.

Η εταιρεία συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος Visa Innovation Program. Στο πλαίσιο της προσφοράς σε μια περίοδο όπου η διανομή αγαθών κατ’ οίκον γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, θα παρέχει δωρεάν μεταφορικά κάθε Πέμπτη σε κάθε αγορά ειδών αξίας άνω των 30 ευρώ με χρήση κάρτας Visa.

Κάθε φορά που χρήστης της πλατφόρμας κάνει παραγγελία σε καλάθι με εμπορεύματα συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ από συνεργαζόμενα καταστήματα της υπηρεσίας Stoferno.gr, θα απολαμβάνει δωρεάν μεταφορικά έξοδα όταν επιλέγει να πληρώσει με κάρτα Visa. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι τo Visa Innovation Program είναι μία συνεργασία της Visa και της Crowdpolicy και στοχεύει στην προώθηση νέων τρόπων πληρωμών ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την εμπειρία του ψηφιακού εμπορίου για τους Έλληνες καταναλωτές και εμπόρους.

Το Visa Innovation Program λειτουργεί ως μία συνεργατική πλατφόρμα όπου οι εταιρείες fintech και οι συνεργάτες της Visa συνεργάζονται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και ειδικότερα στις ενότητες: ημερήσιες καταναλωτικές δαπάνες, έσοδα από τον τουρισμό, μετακινήσεις κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ