Η Επίγνωσις στο συνέδριο CloudBeat2013 του Σαν Φρανσίσκο

H Επίγνωσις, κατασκευάστρια εταιρεία των πλατφορμών eFront e-Learning και TalentLMS, μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Virtual Trip, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο συνέδριο CloudBeat 2013 που θα γίνει στο San Francisco των ΗΠΑ στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Με τίτλο “The Cloud Grows up“, το CloudBeat 2013 είναι ένα κορυφαίο event σε διεθνές επίπεδο στην αγορά του Cloud Computing. Μεταξύ των ομιλητών ξεχωρίζουν ο COO της PayPal και οι CEO δυναμικών επιχειρήσεων όπως η Pivotal και η Optimizely. Μιλούν ακόμα κορυφαία διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων όπως IBM, LinkedIn, AT&T, Dropbox και Adobe.

O Δημήτρης Τσίγκος, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Επίγνωσις, θα συμμετέχει σε panel discussion σχετικό με την επαναστατική αλλαγή που έχει επιφέρει η αλματώδης εξέλιξη του Cloud Computing στις τεχνολογίες e-Learning. Συγκεκριμένα θα μεταφέρει τις εμπειρίες της εταιρείας από την ανάπτυξη και το λανσάρισμα του TalentLMS, μιας από τις πρώτες διεθνώς υπηρεσίες SaaS e-Learning που στοχεύουν να καταστήσουν την τεχνολογία του e-Learning προσβάσιμη και αξιοποιήσιμη από κάθε επιχείρηση της διεθνούς αγοράς, ανεξαρτήτως μεγέθους, τεχνογνωσίας και υποδομών.

To TalentLMS ξεκίνησε την εμπορική του διάθεση τον Ιανουάριο 2013 και ήδη εξυπηρετεί περισσότερα από 7.000 e-Learning portals παρουσιάζοντας μέσο μηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης μεγαλύτερο του 15%.

H εταιρεία Επίγνωσις ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στη διεθνή αγορά των τεχνολογιών e-Learning. Έχει δημοσιεύσει την commercial open-source πλατφόρμα “eFront e-Learning” η οποία πωλείται σε περισσότερες από 60 χώρες και χρησιμοποιείται από οργανισμούς όπως οι Fujitsu, Telenor και New York Unified Court System, ενώ από φέτος προωθεί την SaaS υπηρεσία TalentLMS. Το 2013 οι εξαγωγές της εταιρείας αναμένεται να ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. δολάρια ενώ απασχολεί 15 άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ