Η tradeNOW στο 4ο θερινό σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Η Μαριάνθη Σταυρίδου,  υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της tradeNOW, θα βρίσκεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να μιλήσει και να παρουσιάσει σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και το πώς μπορεί να επηρεάσει την διοίκηση μίας επιχείρησης.

Η ομιλία της θα έχει τίτλο “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Ενας νέος τρόπος διοίκησης επιχειρήσεων” και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 4ου Θερινού Σχολείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιεί το Πανεπιστημίο, γνωστό και ως πρώην ΑΣΟΕΕ.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διοργανώνει για 4η φορά, ένα ειδικό πρόγραμμα για μαθητές Λυκείου, πάνω στην Νεανική Επιχειρηματικότητα.

Το θερινό σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας έχουν παρακολουθήσει 87 μαθητές μέχρι σήμερα (88% από Αττική, 12% από επαρχία) από 59 σχολεία. Έχουν δοθεί συνολικά 80 υποτροφίες παρακολούθησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από Καθηγητές ΟΠΑ και επαφή με επιχειρηματίες, συμμετοχή σε επιχειρηματικά παίγνια, μελέτες περίπτωσης, σχεδιασμός της δικής τους επιχείρησης και ανάπτυξη επιχειρηματικού πλάνου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.yes.aueb.gr και στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ