«Βόμβα» κατά γνωστού τηλεπαρουσιαστή με…πολιτική κάλυψη

Καταγγελίες-σοκ για σεξουαλικές επιθέσεις από γνωστό τηλεπαρουσιαστή και «δημοσιογράφο» που εξαφανίζονταν μυστηριωδώς επί χρόνια. Όπως έλεγε στα θύματά του είχε στενές σχέσεις με πολιτικούς, εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ!

Επώνυμες καταγγελίες στην Εισαγγελία Αθηνών και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) φημολογείται πως θα υποβάλλει γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας που εκπροσωπεί τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες μέσα στα επόμενα 24ωρα κατά πολύ γνωστού τηλεπαρουσιαστή και «δημοσιογράφου» για σεξουαλικές επιθέσεις, συστηματική σεξουαλική παρενόχληση, εξύβριση και άσκηση ψυχολογικής βίας.

Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή και προβεβλημένα πρόσωπα τηλεοπτικού σταθμού από το 1999 αλλά και στέλεχος μεγάλης εφημερίδας εκδοτικού συγκροτήματος, που έκλεισε πρόσφατα μετά από δεκαετίες κυκλοφορίας.

Για το πρόσωπό του υπήρχαν φήμες τις τελευταίες δυο δεκαετίες για…ανάρμοστη συμπεριφορά προς γυναίκες που προέρχονταν από διάφορα τμήματα και ειδικότητες, εκμεταλλευόμενος της δημοσιότητα και την εξουσία καθώς κατείχε θέσεις σε μεγάλα ΜΜΕ ενώ ήταν γνωστό πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με εκδότες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πολιτικά πρόσωπα – ακόμα και πρώην πρωθυπουργούς.

Στο γραφείο του υπήρχαν φωτογραφίες με προβεβλημένους και πανίσχυρους υπουργούς – ειδικά του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου – και πολιτικά πρόσωπα των δυο μεγάλων κομμάτων, γνωστούς επιχειρηματίες, εκδότες, καναλάρχες  αλλά και διάσημους  καλλιτέχνες. 

Όπως μαθαίνει ο Joker του emea, μια από τις γυναίκες που πρόκειται να προχωρήσουν σε καταγγελία περιγράφει συστηματική σεξουαλική παρενόχληση που οδήγησε τελικά στην απόλυσή της εξαιτίας της άρνησής της να ενδώσει στις…προτάσεις του ενώ μια από τις άλλες τρεις έχει καταγγείλει ότι μετά την αντίδρασή της στις ανήθικες προτάσεις του δέχτηκε φραστικές επιθέσεις και ψυχολογικό πόλεμο, με συνεχόμενες απειλές για την «παραδειγματική τιμωρία» της από «φίλους» του υπουργούς, εκδότες και δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτησή της.

Όπως φημολογείται μάλιστα μια από τις συγκεκριμένες γυναίκες θα καταγγείλει ότι προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο ασανσέρ κτιρίου τηλεοπτικού στούντιο γνωστού καναλιού μετά την βραδινή της βάρδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα του συγκεκριμένου, γνωστού και δημοφιλή, τηλεπαρουσιαστή, θα δώσουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις που γνωρίζουν με σκοπό να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ