emea business monitor

Joker: Ο ερωτευμένος βουλευτής και η… ακριβοθώρητη καλλονή “των τραπεζών”!

Από τις αρχές Μαΐου υπήρχαν φήμες στο ελληνικό κοινοβούλιο πως νεαρός βουλευτής είναι σφόδρα ερωτευμένος με εντυπωσιακή καλλονή από τον τραπεζικό χώρο και στην διάρκεια της καραντίνας είχε  “χάσει τον ύπνο του”.

Οι πληροφορίες από το περιστύλιο του κοινοβουλίου λένε πως η πρώτη γνωριμία είχε γίνει τον περασμένο χρόνο σε ειδική εκδήλωση, όπου είχε παραστεί η σέξι τραπεζίτισσα και είχε κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Όχι μόνο με την ομορφιά της, όπως θα ήταν λογικό αλλά με το  εκπληκτικό επικοινωνιακό χάρισμα και τον πλούτο των γνώσεων της παρά το νεαρό της ηλικίας της για στέλεχος του τραπεζικού κλάδου. Λέγεται πως τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί το επίμονο (αλλά αξιοπρεπές) φλερτ κορυφαίων στελεχών του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα  αλλά εκείνη δεν έχει ανταποκριθεί παρότι δηλώσει “μόνη και ελεύθερη”. 

Το ίδιο λέγεται ότι συνέβη και κατά την διάρκεια της πρώτης τους γνωριμίες, με τον νεαρό και ριψοκίνδυνο βουλευτή να δείχνει διακριτικά το ενδιαφέρον του και να εκφράζει τον θαυμασμό του και εκείνη να τον αποχωρεί με ένα τεράστιο χαμόγελο, αφήνοντας την επαγγελματική της κάρτα και το …άρωμά της στην αίθουσα.  

Όπως μαθαίνει ο Joker του emea, όμως, από τις αρχές του έτους το φλερτ έγινε πιο έντονο και πιεστικό από τον βουλευτή, με ανθοδέσμες να φθάνουν συχνά στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας, όπως λένε οι συνάδελφοί της. Τα λουλούδια σταμάτησαν μόνο την περίοδο της καραντίνας για ευνόητους λόγους. Και συνεχίστηκαν πάλι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή της στο γραφείο. 

Λέγεται όμως ότι παρά τις ανθοδέσμες και τα μηνύματα εκείνη δεν έχει ανταποκριθεί στις προτάσεις του για δείπνο ή βραδινό ποτό με πρόσχημα τον κίνδυνο από τον κορωνοϊό. Τουλάχιστον αυτό ακούστηκε να λέει σε διακοπή συζήτησης νομοσχεδίου την προηγούμενη εβδομάδα σε πολύ φιλικό τόνο σε έμπειρο βουλευτή που έχει αναλάβει – με απόφαση του κόμματος -τον νεαρό βουλευτή μέχρι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κοινοβουλευτικού του ρόλου.

Γιατί μπορεί να διαθέτει πολύ δυνατό βιογραφικό, εξαιρετική φήμη από την οικογένεια του που είχε μια σοβαρή πολιτική διαδρομή αλλά ο ίδιος δεν διαθέτει καμία εμπειρία από πολιτική.  Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στον “ερωτικό τομέα”, όπου δέχτηκε τις – σχεδόν- πατρικές συμβουλές του συγκεκριμένου βουλευτή με μεγάλη προσοχή. 

Κι όταν έβγαλε από τον χαρτοφύλακά του ένα περιοδικό που φιλοξενούσε συνέντευξη της – με εξίσου εντυπωσιακή φωτογράφιση  – δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του: πως έχει χρόνο για φωτογραφίσεις αλλά όχι για μια συνάντηση μαζί του.

Η απάντηση του έμπειρου βουλευτή πριν επιστρέψουν και πάλι στην αίθουσα, αν άκουσαν καλά οι ελάχιστοι παριστάμενοι στον ίδιο χώρο, έμοιαζε μια μια γνωστή φράση του Ρωμαίου ρήτορα και πολιτικού Κικέρωνα:  ”Ο έρωτας και η λογική μοιάζουν με τον ήλιο και το φεγγάρι. Όταν ανατέλλει το ένα, δύει το άλλο”.  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.