Μπορεί ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι να ακολουθήσουν διατροφή vegetarian;

Το θέμα της Ελλάδας δεν υπάρχει πουθενά σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites όπως το CNN και το ΒΒC!

Γιατί οι γυναίκες νιώθουν την πίεση να ξυρίζονται;
Μπορεί ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι να ακολουθήσουν διατροφή vegetarian ή ακόμη και vegan;

Εάν αναρωτιέστε τι κοινό συνδέει τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα ανατρέξτε στην πρώτη σελίδα του cnn.com και bbc.com και διαβάστε μακροσκελή και τεκμηριωμένα άρθρα με τους τίτλους που προαναφέρθηκαν.

Μια τακτική επίσκεψη σε ιστοσελίδες κύρους που δέχονται εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα αποκαλύπτει τα θέματα που τελικά ενδιαφέρουν το κοινό, καθώς είναι σίγουρο ότι εάν θα δεν το ενδιέφεραν δεν θα υπήρχαν στις πρώτες ηλεκτρονικές σελίδες τους. Τα συγκεκριμένα αυτά άρθρα που προαναφέρθηκαν δεν αποτελούν απλά μια αναφορά 200, 300 λέξεων αλλά είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας ωρών από δημοσιογράφων που περιλαμβάνουν και συνεντεύξεις  για τα ζητήματα αυτά.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι κορυφαία ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας, με μεγάλο διεθνή αντίκτυπο, όπως το προσφυγικό, ένα τεράστιο ευρωπαϊκό ζήτημα καθώς τα σύνορα της Ελλάδας αποτελούν σύνορα της Ευρώπης ή δεν υπάρχουν στην πρώτη σελίδα των ιστοσελίδων ή εάν υπάρχουν είναι μικρότερα σε μέγεθος από το θέμα που αφορά τα χορτοφάγα σκυλάκια και τις επιπτώσεις στην υγεία τους.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ