Τα θρυλικά Datsun επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος σε συνδυασμό με την άνοδο της καταναλωτικής εμπιστοσύνης έχει φέρει άνοδο στην αγορά αυτοκινήτου, η οποία δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της μετά από μια περίοδο κρίσης η οποία της άφησε βαθιά σημάδια. 

Η άνοδος της αγοράς έχει οδηγήσει τους έμπορους στην αναζήτηση ευκαιριών η οποία θα μπορέσει να τονώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Οι έμποροι είναι σε αναζήτηση οικονομικών εταιρειών οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών και όπως μαθαίνει ο Joker του emea, υπάρχει μια εταιρεία η οποία έχει κινήσει το ενδιαφέρον της αγοράς. 

Ο λόγος για την θρυλική στην Ελλάδα Datsun η οποία κυκλοφορεί με δική της μάρκα (Harga) στην νοτιοανατολική Ασία, την Ρωσία και την Νότια Αφρική, η οποία έχει παρουσιάσει μικρομεσαία νεανικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον της αγοράς. 

Όπως μαθαίνει ο Joker, ήδη 2 και παραπάνω έμποροι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φέρουν την μάρκα στην Ελλάδα. 

H Harga αποτελεί παρακλάδι της Nissan στην Ινδονησία καιτα οχήματα της βασίζονται στις πλατφόρμες της Nissan, με το Datsun να έχει “εξελιχθεί” πάρα πολύ από το “όχημα-εργάτη” που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στους ελληνικούς δρόμους πριν από αρκετά χρόνια, σε μια νεανική οικονομική σειρά με επιδόσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ