emea business monitor

Η νοοτροπία είναι το παν

Ανεξάρτητα από το επιχειρηματικό σας μοντέλο, την επένδυση, τη στρατηγική μάρκετινγκ, την ατζέντα πελατών και τη στρατηγική πωλήσεων, εάν δεν υπάρχει η σωστή νοοτροπία, όλα θα χαθούν!

Δεν ήρθα σε αυτόν τον κόσμο με την νοοτροπία του “μπορώ να κάνω ότι θέλησω “.

Στα εικοσιεννιά μου χρόνια, έχοντας διανύσει ήδη κάποια χρόνια δυνατής πορείας, ένιωσα ότι οδηγούσα ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο με τα δυο μου πόδια κολλημένα στο γκάζι.  Η επιτυχία είχε έρθει πολύ γρήγορα χωρίς όμως να καταλαβαίνω γιατί. Εκ των υστέρων, έμαθα ότι η νοοτροπία μου ήταν μια νοοτροπία ελευθερίας. Έκανα συνέχεια κινήσεις που απογείωναν την καριέρα μου, απλά μια μέρα απλά πάτησα φρένο, έκοψα ταχύτητα γιατί πάντα πίστευα ότι όλα όσα έκανα, έπαιρναν μια κάποια ακόμα βελτίωση.

Η νοοτροπία μου φάνταζε να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η αγάπη μου για την ταχύτητα με έκανε ασταμάτητη, αλλά ερχόταν πάντα σε αντίθεση με την αίσθηση μου, ό,τι κάτι λείπει και όλα δέχονται μια παραπάνω ματιά, ανάλυση και βελτίωση. Αυτό όμως που δεν με κράτησε ποτέ, μα ποτέ πίσω, ήταν και είναι πάντα η σταθερή νοοτροπία των χρημάτων  που πάντα πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω αυτό που θέλω, χωρίς να βάζω φραγμούς σε νέες συνεργασίες και νέες επιχειρηματικές ιδέες

O W.C. Fields, 1880-1946, Αμερικανός ηθοποιός & συγγραφέας μας λέει: “Η νοοτροπία είναι πιο σημαντική από το παρελθόν, την εκπαίδευση, τα χρήματα, τις συγκυρίες, απ’ αυτά που λένε ή κάνουν οι άνθρωποι. Είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση, το χάρισμα, την ικανότητα”.

Η νοοτροπία σας είναι τα πάντα, είναι το Α & το Ω.

Οι καλύτερες ιδέες στον κόσμο θα παραμείνουν ιδέες όταν η νοοτροπία σας δεν είναι η κατάλληλη.
Ανεξάρτητα από το επιχειρηματικό σας μοντέλο, την επένδυση, τη στρατηγική μάρκετινγκ, την ατζέντα πελατών και τη στρατηγική πωλήσεων, εάν δεν έχετε τη σωστή νοοτροπία, όλα θα χαθούν!

Money νοοτροπία

Οι άνθρωποι με μια σταθερή νοοτροπία χρημάτων και στόχους
 μπορούν με σταθερή πορεία να πετύχουν και να αποκτήσουν την πραγματική ανάπτυξη και τα καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρησή τους.
 
SELF-BELIEF νοοτροπία

 Η αυτοπεποίθηση είναι ο μεγαλύτερος λόγος για κάποιον να μην ξεκινήσει μια επιχείρηση. «Τι θα συμβεί αν αποτύχω;»  ή ” τι θα γίνει αν δεν μπορώ να κερδίσω αρκετά για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να ζήσω;” ή “Τι γίνεται αν η επιχείρηση δεν απογειωθεί;” Αυτά αν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα.
 
 GROWTH νοοτροπία

Εξίσου σημαντικό να θυμάστε είναι ότι τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν όταν βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Επιπλέον, οι πιο τολμηρές κινήσεις που έχω κάνει στην επιχείρησή μου έχουν δώσει το μεγαλύτερο κέρδος σε βάθος χρόνου.

Εάν δεν έχετε μια αναπτυξιακή νοοτροπία, σπάνια θα είστε σε θέση να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
 
 GROWING A BUSINESS νοοτροπία

Μια αγαπημένη φράση πολλών κορυφαίων επιχειρηματιών είναι «αν δεν μεγαλώνεις, πεθαίνεις».
 Η νοοτροπία είναι κάτι παραπάνω από θετική σκέψη. Πρόκειται για την ψυχική ανθεκτικότητα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Χωρίς να καλλιεργήσουμε μια ισχυρή νοοτροπία μπορούμε εύκολα να γίνουμε οι ίδιοι περιορισμοί στη ζωή και στις επιχειρήσεις. Η αυτογνωσία, οι πεποιθήσεις και οι στάση ζωής σας, δημιουργούν τις επιτυχίες και τα κέρδη σας.
 
POSITIVE THINKING

Η νοοτροπία είναι πραγματικά το παν!
Είναι το μεγαλύτερο, πιο ισχυρό και μακράν το καλύτερο στο οποίο πρέπει να επενδύσετε. Επενδύστε στο Growth, Self Belief και μια σταθερή νοοτροπία χρημάτων, σε συνδυασμό με την πιο θετική σας στάση απέναντι στη Ζωή, και σίγουρα έχετε να αποκομίσετε τα καλύτερα κέρδη.
 
Πώς όμως αλλάζετε την νοοτροπία σας σε μία εποχή γεμάτη από  αστάθεια;
Ερωτεύεσαι μια ιδέα, ελπίζεις, ζεις με αυτό το όνειρο και την φιλοδοξία και δεν τα παρατάς.
Κάνε κάτι κάθε μέρα για να έρθεις πιο κοντά σε αυτό.  Μικρά καθημερινά βήματα μια ασταμάτητη προσπάθεια που οδηγεί στην ολοκλήρωση των στόχων σου.
Όταν οι ηγέτες ερωτεύονται μια ιδέα, η εργασία τους γίνεται πολύ πιο επιτυχημένη.
 
Είναι αλήθεια, η νοοτροπία υπερβαίνει τον νού!
Οι πεποιθήσεις μας, η στάση Ζωής, το πάθος μας για το κάθε τι, ή απλώς οι συνήθειες μας, όλα υπάγονται κάτω από την νοοτροπία μας. Η νοοτροπία σας είναι πραγματικά τα πάντα. Θα μπορούσα να κάνω πολλές διαφορετικές συνεδρίες σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά ως επιχειρηματίες, βασιζόμενη μόνο σε μια λέξη, την νοοτροπία.

Κάθε συνεδρία θα βασίζεται στην νοοτροπία των χρημάτων, στην νοοτροπία της επικοινωνίας, στην νοοτροπία της ανάπτυξης, στην νοοτροπία της εμπιστοσύνης και της αυτοπεποίθησης. Όλα είναι νοοτροπία. 

Η νοοτροπία σας είναι το βασικό και μεγαλύτερο όπλο που έχετε, χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.