Νέα Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης η Παρασκευή Δραμαλιώτη

Στη θέση της Αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, η Παρασκευή Δραμαλιώτη.

Η κυρία Δραμαλιώτη, αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, νομικός, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων (στη διοικητική επιστήμη και στο διεθνές δίκαιο) και αριστούχος διδάκτορας πολιτικής επιστήμης αποτελεί ένα γνωστό και καταξιωμένο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης. Για πολλά χρόνια έχει συνεισφέρει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τόσο στο πλαίσιο της υπηρεσιακής σταδιοδρομίας της σε θέση ευθύνης στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου από τη σύστασή της, όσο και μέσω της θέσης της πρώτης Συνηγόρου των Αποφοίτων των Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.  

To Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είναι ο εθνικός στρατηγικός φορέας ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ιδρύθηκε το 1983, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και υπάγεται στον Υπουργό Εσωτερικών. Αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς – δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» του ΕΣΠΑ 2014 -2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ