Τα 10 κορυφαία θέματα που διαβάσατε στο emeatimes

Πολυσυλλεκτικό το TOP 10 των θεμάτων που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα στο emeatimes, των θεμάτων που εσείς επιλέξατε να διαβάσετε περισσότερο!

Πρώτο θέμα, όπως θα δείτε εξάλλου, ήταν το θέμα που ανέδειξε όσα είχε πει ο σημερινός πρωθυπουργός, στα ξένα ΜΜΕ, από την θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα οποία απλά κάνει πράξη εκπλήσσοντας τους πολίτες της χώρας που είχαν μάθει διαφορετικά.

Δεύτερο θέμα, αυτό που ανεδείκνυε το ευνοϊκό κλίμα που δημιουργείται για τις ξένες επενδύσεις, το οποίο βοηθά, όπως φαίνεται, την πρώτη είσοδο στην Ελληνική αγορά ενός τραπεζικού κολοσσού από την Κίνα, σε μια συμφωνία που θα προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση.

Τρίτο θέμα, το 5G που έρχεται και αλλάζει τη ζωή μας, με τρόπους που ίσως δεν έχουμε φανταστεί. Τι είναι όμως το 5G και ποιοι είναι οι τομείς που θα δούμε άμεσα τις μεγαλύτερες αλλαγές;

Τέταρτο θέμα, η Revolut και συγκεκριμένα η Revolut for Business εγκαινίασε δύο νέους τύπους επιχειρηματικών λογαριασμών με μηδενικά μηνιαία τέλη συνδρομής.

Πέμπτο θέμα, το viral θέμα του περασμένου καλοκαιριού, όχι μόνο για emea, αλλά συνολικά για το ελληνικό διαδίκτυο, και αφορά την άποψη του Ηλία Κούκουτσα για τις περυσινή φωτιά στο Μάτι.

Αυτό είναι το TOP 10 του emeatimes 

1. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός που πράττει ό,τι έχει υποσχεθεί!
2. Η Κίνα μέσω Cosco “χτυπάει” τις τράπεζες
3. 5G: 9+1 πράγματα που θα αλλάξει στη ζωή μας
4. Η Revolut λανσάρει εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς μηνιαία συνδρομή
5. Εγώ φταίω για τις φωτιές, εγώ φταίω για τα θύματα!
6. Ενός σεισμού, μύριοι σεισμολόγοι έπονται
7. Σοκ στην Microsoft από τις Γερμανικές Αρχές!
8. Παπουτσάνης: Θεαματική αύξηση του κύκλου εργασιών
9. Κ. Πιερρακάκης: Η χώρα δεν θα χάσει και το τρένο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης
10. Κυρ. Μητσοτάκης: “Θα αλλάξω ριζικά τη στάση της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας απέναντι στην Ελλάδα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ