Σχόλια – Παρασκήνια – Φήμες | Πέμπτη 18.06.2020

  • Πρόσωπο της επικαιρότητας μπορεί να γίνει άθελά του μέσα στους επόμενους μήνες εξαιτίας 2 δικαστικών υποθέσεων ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η πρώτη θα εισαχθεί σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων για την εις βάρος του απάτη ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνή εγκληματική συμμορία. Η δεύτερη -και πιο πρόσφατη- υπόθεση είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη καθώς η οικογένεια του αναζητάει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του που… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!
  • Γιατί, όπως είπε προφητικά κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, “Λεφτά υπάρχουν”… Που πήγαν τα λεφτά;
  • Αληθεύει ότι βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης αποκαλούν γνωστό υπουργό… “Λέσλι Νίλσεν της Ελλάδας”; Μάλιστα υπάρχει σχετικό βίντεο με “αποδεικτικά στοιχεία” που μοιάζουν εκπληκτικά με αποσπάσματα της γνωστής ταινίας “Τρελές Σφαίρες”!
  • Σωρεία κακουργηματικών πράξεων λέγεται ότι διαπιστώνει το πόρισμα της ΕΥ Creta Farms και πλαστογραφία εγγράφων σε άλλες περιπτώσεις ενώ έχει βρεθεί και “μαϊμού” σύμβαση. Παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί το τελικό πόρισμα, τα στοιχεία για την τέλεση αξιόποινων πράξεων είναι συντριπτικά. Δυστυχώς απαιτείται χρόνος για να εξετασθεί ο τεράστιος όγκος των δεδομένων. Μήπως να κινηθεί και η αρμόδια εισαγγελική αρχή για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες;
  • Ποιός επιχειρηματίας με μεγάλη ρευστότητα, ποικίλες δραστηριότητες και πανευρωπαϊκή παρουσία ετοιμάζεται να κάνει την “μεγάλη έκπληξη” στον χώρο των τηλεπικοινωνιών μέχρι το τέλος του χρόνου; Σε αντίθεση με την άποψη της κοινής γνώμης, διαθέτει και την εμπειρία και την τεχνογνωσία (και μάλιστα από ανταγωνιστικές αγορές του εξωτερικού) για να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα. 
  • Συνεχίζει να διαφημίζει την Ελλάδα η Olympic Air με την κάλυψη πτήσεων σε πολύ δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δηλαδή, με 28 δρομολόγια εσωτερικού και 6 δρομολόγια εξωτερικού. Κι όλα αυτά με στόλο 12 αεροσκαφών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ελικοφόρα Καναδικής κατασκευής.
  • Πως το έλεγε ο αδικοχαμένος ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Παντελής Παντελίδης; “Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε”…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ