Σχόλια – Παρασκήνια – Φήμες | Παρασκευή 12.06.2020

  • Τα περισσότερα επενδυτικά σχέδια που υποβάλλονται τους τελευταίους μήνες στον οργανισμό Enterprise Greece, στον οποίο έχει εκχωρηθεί η αρμοδιότητα να εγκρίνει projects με την διαδικασία fast track αφορούν στον τουριστικό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες εγκρίθηκαν αρκετά την περασμένη εβδομάδα και θα περάσουν τη διαδικασία της τελικής έγκρισης μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες. Άλλα 6 ή 7 εξετάζονται αυτή την εβδομάδα και πολλά είναι ακόμα σε σειρά προτεραιότητας.
  • Γνωρίζουν κάτι οι ξένοι επενδυτές που αγνοούν οι Έλληνες ξενοδόχοι, οι οποίοι θεωρούν ότι ο τουρισμός θα περάσει 1-2 κρίσιμα χρόνια λόγω κορωνοϊού;
  • Φημολογείται ότι η σύζυγος γνωστού διευθύνοντος συμβούλου εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Όχι ως ύποπτη, ούτε ως βασική μάρτυρας του περιστατικού.
  • Λέγεται ότι ρωτήθηκε για τον σύζυγό της και για συγκεκριμένες λεπτομέρειες επειδή είναι  ιδιαίτερα κοινωνικός ως άνθρωπος (ο γνωστός CEO) και φημολογείται ότι παραμένει…θαυμαστής του ωραίου φύλου!
  • Πολύ άσχημα νέα αναφέρουν κάποιες πληροφορίες πως περιμένουν τους ομολογιούχους της Intralot μέσα στο καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθούν οι  συζητήσεις με αντικείμενο την αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων του ομίλου.  Ακούστηκε πως οι προτάσεις των εξειδικευμένων συμβούλων προς την διοίκηση περιγράφουν περισσότερο “ξύρισμα γουλί” σαν τους Σαολίν μοναχούς από την Κίνα παρά συνηθισμένο…κούρεμα!
  • Απαντήσεις περιμένουν στα γραφεία της Intralot στην Αθήνα μέσα στους επόμενους 2 μήνες από την Σόφια. Όπως είχε αποκαλύψει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Δημητριάδης στις αρχές του μήνα, η Intralot έχει υποβάλλει αιτήσεις στην Βουλγαρική Αρχή Παιγνίων για την απόκτηση νέας άδειας νόμιμης λειτουργίας στην γειτονική χώρα χωρίς τοπικούς συνεταίρους.
  • Τι να τους κάνεις τους συνεταίρους άλλωστε αν είναι στην φυλακή ή τους αναζητάει η Interpol για αγαστές σχέσεις με την… γεωργιανή μαφία;
  • Με πτήση της Aegean θα πετάξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίς το πρωί για την Σαντορίνη, όπου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου για τα διεθνή ΜΜΕ με την παρουσία πολλών ξένων δημοσιογράφων. Το βασικό θέμα είναι το άνοιγμα των ελληνικών συνόρων στους τουρίστες από άλλες χώρες και το τοπίο του νησιού ιδανικό για ειδυλλιακά πλάνα. Δωρεάν διαφήμιση σε όλο τον κόσμο και ενημέρωση…
  • Με την ευκαιρία μπορεί να υπάρξει και καμία συνάντηση, διακριτική πάντα, με τον πρόεδρο της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη για την συμφωνία χρηματοδότησης της αεροπορικής εταιρείες που βρίσκεται ακόμα στον…αέρα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ