«Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ», «ξεσπάθωσε» ο Λοβέρδος, απάντησε ο Ανδρουλάκης

Είναι γνωστό στην πολιτική «πιάτσα» ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Ανδρέα Λοβέρδο δεν διατηρούν και τις καλύτερες πολιτικές, αλλά και προσωπικές σχέσεις. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε δημόσια αυτό που συζητείται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, από την πλειονότητα των στελεχών του, μετά την  συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρατική Τηλεόραση.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του Κινήματος, πως δεν θέλει για πρωθυπουργό, ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε με νόημα ότι, όταν απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει να έχουμε και εναλλακτικές προτάσεις.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό.

Παράλληλα, σημείωσε με νόημα ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας».

«Όλα θα τα δείξει η κάλπη», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η διαφοροποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου έφερε την άμεση αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με το γραφείο Tύπου του κόμματος, προφανώς με εντολή του προέδρου Ανδρουλάκη, να απαντά σε έντονο ύφος πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ