Επιτέλους, αξιοποιούνται οι «ξεχασμένες» Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

Στις προθέσεις των αρμοδίων της κυβέρνησης είναι να αξιοποιηθεί το σύνολο των Ολυμπιακών Ακινήτων, κάποια εκ των οποίων «σαπίζουν», χωρίς να έχει ενδιαφερθεί μέχρι σήμερα κανείς εκ των αρμοδίων.

Αμέσως μετά την «χρυσόσκονη» των Ολυμπιακών Αγώνων, τα περισσότερα πανάκριβα αθλητικά έργα και Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αφέθηκαν στο έλεος του Θεού και των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να «σαπίζουν» με το πέρασμα των χρόνων.

Η παρούσα κυβέρνηση, από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της, τόνισε με έμφαση ότι τα «ξεχασμένα» και εγκαταλελειμμένα Ολυμπιακά Ακίνητα θα αξιοποιηθούν στο σύνολό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του emea.gr, το σχέδιο της αξιοποίησης έχει ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, στην παρουσίαση θα παραστεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την αξιοποίηση της «κληρονομιάς» που άφησαν πίσω τους οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας.

Ακούμε, ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα περιλαμβάνει το σύνολο της Ολυμπιακής «περιουσίας».

Εμείς, ευχόμαστε, επιτέλους να δούμε ένα πλήρες σχέδιο – το οποίο θα υλοποιηθεί και δεν θα μείνει στα χαρτιά – που θα περιλαμβάνει το σύνολο των Ολυμπιακών Ακινήτων, που «χρυσοπλήρωσαν» οι Έλληνες πολίτες και δυστυχώς εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ