Κ.Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια σε Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη-Μας γεμίσατε υπερηφάνεια»

Μήνυμα στους Έλληνες πρωταθλητές του τέννις απέστειλε ο Πρωθυπουργός με αφορμή τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο τουρνουά Roland Garros στη Γαλλία.

Με μήνυμά του στα social media ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε  συγχαρητήρια στους δυο κορυφαίους πρωταθλητές του ελληνικού τέννις, Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο διεθνές τουρνουά Roland Garros της Γαλλίας, εκπροσωπώντας την χώρα μας. 

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!» ανέφερε στο σύντομο μήνυμά του στο Twitter, το οποίο συνόδευσε με φωτογραφίες των δυο πρωταθλητών.

Συγχαρητήρια για την εμφάνισή του στον τελικό αλλά και εγκωμιαστικά μηνύματα έστειλαν στον Στέφανο Τσιτσιπά οι περισσότεροι αρχηγοί κομμάτων αλλά και δεκάδες βουλευτές, μέλη της κυβέρνησης και πολιτικά στελέχη. Ανάμεσά τους και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υπογράμμισε: «Η προσφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στον αθλητισμό μας είναι ήδη τεράστια. Πρότυπο δεκάδων χιλιάδων παιδιών που ονειρεύονται να του μοιάσουν. Mόνο αρχή ο τελικός Roland Garros για πολλά Grand Slam που θα κατακτήσει στο άμεσο μέλλον… Παγκόσμιε Στέφανε, σε ευχαριστούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ