Κ.Μητσοτάκης: Αυτοψία της αγοράς στο Παγκράτι

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα το πρωί καταστήματα στην περιοχή του Παγκρατίου προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση της αγοράς μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Στο κέντρο του Παγκρατίου βρέθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής και να διαπιστώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, μετά την πρώτη φάση της άρσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός  περπάτησε σε εμπορικούς δρόμους θέλοντας να διαπιστώσει ο ίδιος πώς προσαρμόζονται οι πολίτες στα νέα δεδομένα αλλά και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Επισκέφθηκε επιχειρήσεις που επανήλθαν σε λειτουργία στην αρχή της εβδομάδας και καταστήματα που προετοιμάζονται για την έναρξη της λειτουργίας τους. ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας. Σε συνομιλία του με υπαλλήλους στο φαρμακείο της γειτονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτόν τον κλάδο και στις σωστές υποδείξεις που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων,ενώ σε γυναίκα που του εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται για πρώτη φορά περήφανη που είναι Ελληνίδα ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «στην πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά αλλά έχουμε, ακόμη, δύσκολα μπροστά μας ».

Σε μια συμβολική κίνηση ο πρωθυπουργός χαιρέτησε και ευχαρίστησε το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρέθηκε στο σημείο της αυτοψίας στην περιοχή του Παγκρατίου καθώς οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας είχε καθοριστική συμβολή στην επιτυχία των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψη του στην περιοχή του Παγκρατίου συνόδευε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ