Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η ΔΕΘ ανακάμπτει και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε εμπορικό, επιχειρηματικό και τεχνολογικό κόμβο»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλά αποκλειστικά στο GOV NEWS, για την φετινή ΔΕΘ, για την εντυπωσιακή ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, για τους μελλοντικούς του στόχους και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε με έμφαση ότι «η ΔΕΘ είναι ένα πολυδιάστατο γεγονός και όχι αποκλειστικά ένα επιχειρηματικό δρώμενο», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «η ​​συμβολή του εθνικού εκθεσιακού φορέα στην ελληνική οικονομία, στην ανάπτυξη της πόλης και γενικότερα  της Βόρειας Ελλάδας είναι αναμφισβήτητη, καθώς αποτελεί εκθεσιακό γεγονός αξιώσεων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή».

Επίσης, υπογράμμισε με έμφαση ότι η Θεσσαλονίκη έχει γίνει φιλική πόλη για μεγάλες επενδύσεις, καθώς πολυεθνικές εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς επενδύουν στην συμπρωτεύουσα. 

 

«Οι προσπάθειές μας λαμβάνουν ψήφο εμπιστοσύνης από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που επιλέγουν να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό – Pfizer, Deloitte, Deutsche Telekom, Cisco», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, επισημαίνοντας ότι «στη Θεσσαλονίκη έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε γιατί το σχέδιο το οποίο καταρτίσαμε και εφαρμόζουμε από το 2019 μας έχει αποδώσει καρπούς που είναι ήδη εμφανείς».

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ