Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία της Viva Wallet

Επίσκεψη στα γραφεία της Viva Wallet πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συζήτησε με τον Χάρη Καρώνη, ιδρυτή της Viva Wallet.

Κάποιες μέρες πριν η JPMorgan, ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, επένδυσε για την απόκτηση περίπου του 49% της διαδικτυακής τράπεζας Viva Wallet. Η συμφωνία είναι τεράστιας σημασίας και σίγουρα προμηνύει δύο πράγματα: Πρώτον, τις προσδοκίες για μεγάλη ανάπτυξη της Viva Wallet και φυσικά το ενδιαφέρον και τις τεράστιες επενδύσεις που έρχονται στην Ελλάδα από την JP Morgan. 

Συγκεκριμένα, όπως είχε σημειώσει τότε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η απόφαση της JP Morgan αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης προς τη χώρα και την οικονομία» και παράλληλα «επιβεβαιώνει τη νέα κουλτούρα των startup που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα».

Μάλιστα, έδειξε τον έντονο ενθουσιασμό του για τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Viva Wallet αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Viva είναι μια σπουδαία ένδειξη του ταλέντου στον τομέα της μηχανικής που διαθέτει η Ελλάδα» . 

Σήμερα, μετά τη μεγάλη αυτή επενδυτική συμφωνία, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα γραφεία της Viva Wallet και συζήτησε με τον Χάρη Καρώνη, ιδρυτή της Viva Wallet.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Χάρης Καρώνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την επίσκεψη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό για την επίσκεψη στα γραφεία της #VivaWallet και την ανοιχτή συζήτηση με τα στελέχη (intrapreneurs) της εταιρίας μας».

Αυτή είναι ολόκληρη η ανάρτηση: 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ