Συνάντηση με τον CEO του Ομίλου Volkswagen θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αστυπάλαια

Ο όμιλος Volkswagen έφτασε τον περασμένο Νοέμβριο σε συμφωνία με το ελληνικό κράτος για επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ με στόχο την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο νησί μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

199

Στην Αστυπάλαια μεταβαίνει σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός στις 15:00, θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen AG, Dr. Herbert Diess, ενώ στις 16:15, θα παραβρεθεί στην παράδοση δωρεάς υπηρεσιακών αυτοκινήτων και φορτιστών από την Volkswagen στις τοπικές αρχές (Αστυνομία, Λιμενικό).

Τέλος, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Astypalea: smart & sustainable island – Progress Report, from vision to action».

Τον πρωθυπουργό στην Αστυπάλαια θα συνοδεύουν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σχόλια