Εξώδικη Διαμαρτυρία στον Γιώργο Τράγκα από τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού!

Για «εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσης» καταγγέλλει τον γνωστό παραγωγό και δημοσιογράφο ο Γεν. Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης σε Εξώδικη Διαμαρτυρία, με την οποία τον καλεί να ανακαλέσει και να ανασκευάσει τους «ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμους» προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Στη Δικαιοσύνη κατά του Γιώργου Τράγκα ετοιμάζεται να προσφύγει ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης μετά τις αλλεπάλληλες υβριστικές επιθέσεις και την ανελέητη κριτική με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και υπόνοιες για κατηγορίες σχετιζόμενες με παράνομες δραστηριότητες που δέχεται σχεδόν καθημερινά τους τελευταίους μήνες.

Σε Εξώδικη Διαμαρτυρία που έστειλε στον Γ. Τράγκα κάνει λόγο για “εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του” εξαιτίας της ιδιότητάς του ως Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού και τονίζει με έμφαση: “Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ”.

Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον Γ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια ως τον μοναδικό τρόπο για την προστασία της υπόληψής του.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού θεωρεί ότι έχει μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων “ετερόκλητων κύκλων”, οι οποίοι του επιτίθενται σταθερά και με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς με σταθερό “ρεπερτόριο” – όπως ο Γ. Τράγκας – δίχως συγκεκριμένα στοιχεία ή έστω αφορμές, προκειμένου να τον αποδυναμώσουν ηθικά και πολιτικά.

Με δεδομένη την στάση του Γ. Τράγκα σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Γρηγόρης Δημητριάδης θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να καταθέσει αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας κατά του παλαίμαχου αρθρογράφου και πρώην εκδότη της εφημερίδας «Χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ