Συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας με τον Τζέφρι Πάιατ για τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

“Τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει τη διπλωματία πρόσωπο με πρόσωπο με τους στενούς μας συμμάχους, καθώς μένουμε ασφαλείς” επεσήμανε ο Τζέφρι Πάιατ.

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, την οποία ανέμενε εδώ και καιρό, όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter ο Τζέφρι Πάιατ, υπήρξε “συντονισμός για μία ευρεία γκάμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος στην περιοχή – τη Λιβύη, τη Συρία, τα Βαλκάνια – καθώς και τα επόμενα βήματα στον Στρατηγικό Διάλογο και τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού”.

“Τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει τη διπλωματία πρόσωπο με πρόσωπο με τους στενούς μας συμμάχους, καθώς μένουμε ασφαλείς”, επισήμανε ο Τζέφρι Πάιατ.

Η δημοσίευση του Τζέφρι Πάιατ στο Twitter

Η δημοσίευση του Νίκου Δένδια

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δημοσίευση του στο Twitter έγραψε ότι: “Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ με τον οποίο συζητήσαμε για τη διμερή συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ, τις περιφερειακές εξελίξεις, την κατάσταση στη Λιβύη και τη Συρία, όπως και για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19″.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ