Πάθος, παλμός και πλήθος κόσμου απαίτησαν “Λευτεριά στην Α’ Αθήνας – Λευτεριά στην Ελλάδα”!

Έχοντας ως σύνθημα το ανατρεπτικό: "Λευτεριά στην Α’ Αθήνας - Λευτεριά στην Ελλάδα" και με την παρουσία πλήθος κόσμου, ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην αίθουσα Ιφιγένεια στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

"Σήμερα, έμπειρος και συγκροτημένος, κατεβαίνω στην Α’ Αθήνας καθώς το κτίσιμο μιας φωτεινής πατρίδας δεν μπορεί πια να περιμένει ούτε στιγμή! Υπήρξα πάντοτε καλός μαθητής και ψυχωμένος μαχητής! Με σεβασμό και τόλμη ζητώ τον σταυρό του Αθηναίου και της Αθηναίας για να εργαστώ και να τεθώ στην πρώτη γραμμή του καλού αγώνα", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμμένος, Βασίλης Κικίλιας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Μάρα Ζιούβα, Γιάννης Μάζης, Θανάσης Λάλας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Αλέξανδρος Σκούρας, Θανάσης Μαυρίδης και Μαρίζα Φουντοπούλου.  

Τρίπτυχο δραστηριοποίησης

Στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε πως η δράση του θα κινηθεί γύρω από το τρίπτυχο: "Ασφάλεια-Οικονομία-Εκπαίδευση". Σκοπός του, όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι να εφαρμοστεί ο Νόμος ισότιμα και ισομερώς έναντι όλων, να ενισχυθεί με την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή η Ελληνική Αστυνομία αλλά και να απολαμβάνει την κάλυψη της Πολιτείας προκειμένου να κάνει τη δουλειά της όπως και όταν πρέπει.

Ο κ. Μπογδάνος επεσήμανε πως θα αξιώσει και θα υποστηρίξει ενεργά την ύπαρξη χαμηλής φορολογίας και αντίστοιχων εισφορών, την παροχή κινήτρων ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας και της ταυτόχρονης προστασίας των επιχειρήσεων από φαινόμενα βανδαλισμού και την εκρηκτική διάσταση που έχει λάβει το παραεμπόριο. 

Όσο για τον τρίτο πόλο, την εκπαίδευση, ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας δεσμεύτηκε για την ύπαρξη σχολείων που θα είναι παραγωγικά και δεν θα είναι έρμαια συνδικαλιστών και καταληψιών. Στην ίδια κατεύθυνση, θα εργαστεί για την ύπαρξη ελεύθερων όσο και ασφαλών σχολών που θα είναι πλήρως απαλλαγμένες από τον παραλογισμό του ασύλου, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν άμεση σύνδεση με την αγορά και κέντρα των επιστημών, των τεχνών και των γραμμάτων!

"Κατέρχομαι ως υποψήφιος στην Α’ Αθήνας καθώς αποτελεί την περιφέρεια της καρδιάς και της ζωής μου. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, διαμορφώθηκα ως άνθρωπος, τριγύρισα ως έφηβος και νέος, σπούδασα, εργάστηκα, έδωσα αγώνες για τα πιστεύω και τις αξίες μου μέχρι του σημείου να υποστώ άγριο όσο και άναδρο ξυλοδαρμό, ενώ εδώ εξακολουθώ να διατηρώ σπίτι και γραφείο, εδώ θέλω να ζήσω και να κάνω οικογένεια! Δυστυχώς, σήμερα, η Α’ Αθήνας έχει μεταβληθεί σε μια περιοχή αφιλόξενη και εχθρική για κάθε νομιμόφρονα πολίτη και οικογενειάρχη, για κάθε δημιουργικό και οικονομικά δραστήριο Αθηναίο που επιθυμεί να ζει σε ένα πλαίσιο κανόνων χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις", δήλωσε με έμφαση ο Κ. Μπογδάνος.