Μικροδάνεια: Πως θα πάρετε μέχρι 15.000 ευρώ online μέσα σε λίγες ώρες

Όλες οι προϋποθέσεις για να εξασφαλίσετε την έγκριση του αιτήματος και να καλύψετε τους όρους για την εύκολη και άμεση εκταμίευση.

Αν θέλετε να καλύψετε άμεσα μικρές προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες, να ενισχύσετε άμεσα την ρευστότητα την επιχείρησή σας ή να υλοποιήσετε μια αγορά για το σπίτι σας χωρίς να περιμένετε μήνες, υπάρχουν πλέον σύγχρονες λύσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας -από την υποβολή της αίτηση μέχρι την εκταμίευση- ηλεκτρονικά με απλές διαδικασίες. Πρόκειται για μία νέα «γενιά» καταναλωτικών δανείων που προσφέρονται στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές τάσεις και τις νέες οδηγίες για την εξυπηρέτηση των πελατών ηλεκτρονικά, μέσω web banking και mobile banking, μειώνοντας τον χρόνο, την ταλαιπωρία και την αναμονή τόσο για την διεκπεραίωση όσο και την εκταμίευση του τελικού ποσού.

Η μεγάλη ρευστότητα, η τεχνολογία – μετά την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού- και η βελτίωση του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα γενικότερα, επέτρεψε στις ελληνικές τράπεζες να εγκαταλείψουν τις παραδοσιακές, γραφειοκρατικές, συναλλαγές και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες και να παρέχουν μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης πελάτων.

Έτσι, είναι πλέον δυνατόν να εξετασθεί και να εγκριθεί ένα δάνειο από 300 ευρώ ως 15.000 ευρώ μέσα σε 24 ώρες και να γίνει η εκταμίευση απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη μέσα σε λίγα λεπτά. Το βασικό δικαιολογητικό για τους πελάτες των τραπεζών είναι το τελευταίο εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης ενώ για όσους δεν είναι πελάτες ως δικαιολογητικά θεωρούνται τα έγγραφα τεκμηρίωσης για την ταυτοποίηση κάθε φυσικού προσώπου, όπως:

α) την Διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας (Πρόσφατος λογαριασμός τηλεπικοινωνιών ή συμβόλαιο εταιρίας κινητής τηλεφωνίας),

β) το ΑΦΜ και τα εισοδήματα (τελευταίο εκκαθαριστικό) και

γ) το επάγγελμα ή την ιδιότητά σας (Βεβαίωση εργοδότη, Βεβαίωση Μισθοδοσίας, Βεβαίωση Σύνταξης ή Έναρξης Επιτηδεύματος).

Σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, όλα τα Πιστωτικά Ιδρύματα που λειτουργούν στην χώρα μας, είναι υποχρεωμένα να τηρούν για τους πελάτες τους τα στοιχεία πιστοποίησης ταυτότητας, φορολογικών και οικονομικών στοιχείων, όπως και των λοιπών στοιχείων (διαμονής, επικοινωνίας και επαγγελματικής δραστηριότητας), που να αποδεικνύονται από αξιόπιστες πηγές (π.χ. ΑΑΔΕ) και να είναι επικαιροποιημένα.

Δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ» από την Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα δανείου «ΕΞΠΡΕΣ» από 300 ευρώ ως 2.000 ευρώ χωρίς εξασφαλίσεις, με την συμπλήρωση μίας ηλεκτρονικής φόρμας-αίτηση μέσω της υπηρεσίας internet banking «ibank». Ανήκει στην κατηγορία «Προσωπικά δάνεια για όλους» και δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα με μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, που έχουν ατομικό ετήσιο εισόδημα ως εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Η ιδιαιτερότητα του δανείου «ΕΞΠΡΕΣ» είναι ότι εγκρίνεται μέσα σε 24 ώρες χωρίς να απαιτείται η αιτιολόγηση της χρήσης του ποσού ή η κατάθεση δικαιολογητικών αγοράς ειδών ή υπηρεσιών. Όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά γρήγορα, εύκολα και απλά τόσο μέσω του web banking όσο και του mobile banking της τράπεζας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να είναι ο ενδιαφερόμενος πελάτης της τράπεζας, να διατηρεί λογαριασμό, να είναι ενημερωμένα τα προσωπικά και φορολογικά στοιχεία του και φυσικά να πληρούνται τα τραπεζικά κριτήρια, που καθορίζονται για την συγκεκριμένη κατηγορία δανείων.
Η διάρκεια του δανείου είναι μέχρι 24 μήνες για ποσά κάτω των 1.000 ευρώ και ως 48 μήνες για ποσά από 1.000 ως 2.000 ευρώ. Το προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ» εξοφλείται με μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις, με αυτόματη χρέωση λογαριασμού καταθέσεων.

«e-loan» από την Τράπεζα Πειραιώς

Μια επιλογή δανείου με εκταμίευση σε 24 ώρες προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για το «e-loan». Η αίτηση γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (online) μέσω των υπηρεσιών web banking της τράπεζας και ολοκληρώνεται χωρίς επίσκεψη στην τράπεζα. Μάλιστα, μέσω της υπηρεσίας winbank μπορεί κανείς να επιλέξει το ποσό, τη διάρκεια αποπληρωμής και την μηνιαία δόση, δημιουργώντας ένα δάνειο με βάση τις επιθυμίες, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του. Το ποσό του δανείου μπορεί να κυμανθεί από 500 ευρώ ως 15.000 ευρώ και η διάρκεια αποπληρωμής είναι από 6 μήνες μέχρι και 84 μήνες.

Κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας γίνεται η επιβεβαίωση των στοιχείων πελάτη, επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (π.χ. εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου έτους) και η καταχώρηση της αίτησης. Εφόσον, δεν είστε πελάτης θα πρέπει να υποβάλλεται ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά (έγγραφα τεκμηρίωσης).

Η αίτηση αξιολογείται από την τράπεζα εντός και η απάντηση έρχεται με ειδοποίηση μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και με ειδοποίηση στoν λογαριασμό σας στην winbank. Μετά την έγκριση η υπογραφή όλων των εγγράφων γίνεται με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή για την οποία απαιτείται η έκδοση Εγκεκριμένου Πιστοποιητικού Ηλεκτρονικής Υπογραφής μίας Χρήσης χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα χρήματα του δανείου πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησης ενώ η αποπληρωμή πραγματοποιείται με χρέωση του καταθετικού λογαριασμού που έχει δηλωθεί κατά την υποβολή της αίτησης σε μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις.