Έρχεται εμβόλιμη πληρωμή επιδόματος Α21, ποιοι την δικαιούνται

Στο τέλος Ιανουαρίου υπολογίζεται πως θα καταβληθεί η εμβόλιμη  πληρωμή για την καταβολή του επιδόματος παιδιού Α21 σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου αλλά και όσους υποβάλλουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2020, όπως αναφέρουν πληροφορίες απο το υπουργείο Εργασίας. 

Η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Ιανουαρίου καιμετά θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2019.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με το Επίδομα Παιδιού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται το πεδίο «Συχνές Ερωτήσεις» που είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα Α21 (https://www.idika.gr/epidomapaidiou/2019/Home/FAQ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr).

Εκτιμάται δε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα αίτησης Α21 θα ανοίξει γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου για το Επίδομα Παιδιού 2020. Η πρώτη δόση του 2019 θα καταβληθεί στα τέλη Μαρτίου, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το 20120 πριν την πληρωμή και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα της περσινής φορολογικής δήλωσης. Όπως συμβαίνει παγίως, όταν υποβληθούν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις θα ακολουθήσει επανυπολογισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ