Ο Δημήτρης Νανόπουλος στο “Konica Minolta Innovation Day”

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 15.00 μ.μ., στο δ/delta Restaurant του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Konica Minolta, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των επιχειρησιακών τεχνολογιών, διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά την ημερίδα “Konica Minolta Innovation Day”.

Ομιλητής στην ημερίδα ο Δημήτρης Νανόπουλος

Το φετινό “Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT”, θα έχει τον διακεκριμένο καθηγητή κύριο Δημήτρη Νανόπουλο, ο οποίος θα ανοίξει το συνέδριο με την ομιλία του που θα επικεντρώνεται στο πως η πρόοδος της τεχνολογίας θα επηρεάσει τη ζωή μας και τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στο μέλλον. Ο Δημήτρης Νανόπουλος απoτελεί μία από τις κορυφαίες σύγχρονες προσωπικότητες σε διεθνές επίπεδο στo χώρο της σωματιδιακής φυσικής και της αστροφυσικής. Είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και διακεκριμένος καθηγητής φυσικής του πανεπιστημίου Texas A&M. Ο ίδιος με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του στην εκδήλωση της Konica Minolta, δήλωσε:  “Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση είναι ήδη εδώ και αυτό πρέπει να περάσει σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες εκδηλώσεις μεταφέρουν την καινούρια γνώση και την εφαρμογή της προς όφελος της κοινωνίας”.

Αυτά θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες

Τόσο μέσω του κυρίου Νανόπουλου, όσο και μέσω της συνολικής μορφής της ημερίδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις εξελιγμένες τεχνολογίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μειώνοντας την πολυπλοκότητα των ΙΤ εφαρμογών και τα λειτουργικά κόστη!

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν στην πράξη ευφυείς τεχνολογίες video analytics, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την απλοποίηση της ροής εργασιών και διαχείρισης του ΙΤ, για πλήρη έλεγχο των επιχειρηματικών εγγράφων, την ενσωμάτωση της καινοτομίας για την ενίσχυση του εργασιακού περιβάλλοντος και τη διασφάλιση οικονομικά αποδοτικών διαδικασιών.  Επιπλέον,  θα διεξαχθούν παράλληλες παρουσιάσεις με θέματα “Konica Minolta All-in-One Platform” και “Information Management”, για τμήματα IT και Finance αντίστοιχα. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα km-innovationday.gr.

Moderator της εκδήλωσης θα είναι ο stand-up comedian Λάμπρος Φισφής.

Για να ενημερωθείτε για την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την ασφάλεια, την αυτοματοποίηση, την εξοικονόμηση και την ευελιξία στο χώρο των επιχειρησιακών τεχνολογιών, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ