Newsletter_2019-03-04

  EMEA Logo
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019
 
 

Το Airbnb “κράτησε” ζωντανές τις τοπικές κοινωνίες

H επιβολή περιορισμών στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb τόσο για τα φυσικά πρόσωπα όσο και για τους επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται απασχολεί τις αρμόδιες αρχές κάθε χώρας.

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
Micromanagement και Oμάδα: “Μια Tοξική Σχέση”  

Χρησιμοποιώ τον τίτλο αυτό για το άρθρο μου μόνο και μόνο γιατί τον τελευταίο καιρό, πολλά στελέχη με τα οποία συνεργάζομαι μου αναφέρουν το Micromanagement.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η πώληση της Tirana Bank  

Την ολοκλήρωση της πώλησης της συμμετοχής της, στη θυγατρική της στην Αλβανία, Tirana Bank, στην Balfin και την Komercijalna Bank, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
MWC19: Τα πιο σημαντικά που θα συμβούν δεν θα τα δει κανείς!  

Άλλο ένα MWC έφτασε στο τέλος του και όπως πάντα ήταν γεμάτο από κόσμο που γύρναγε από περίπτερο σε περίπτερο, ψάχνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Huawei Mate X και Galaxy Fold δείχνουν το μέλλον!  

Μπορεί στο φετινό MWC οι αναδιπλούμενες συσκευές να έκλεψαν την παράσταση, με κοινό και δημοσιογράφους να δίνουν το βραβείο για το προϊόν της έκθεσης στην Huawei.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Ζοζέ Μ. Μπαρόζο: “Η Ελλάδα προς διάψευση των περισσότερων τα κατάφερε  

Στην περιπέτεια της Ελλάδας, στη στάση των Ευρωπαίων απέναντι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της κρίσης αλλά και στη σημερινή κατάσταση αναφέρθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Γιάννης Στουρνάρας: “Αυτή η κρίση θα είχε εξοντώσει κάθε άλλη χώρα, η Ελλάδα άντεξε”  

Για την ανάγκη της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων έτσι ώστε να επέλθει ανάπτυξη και το πόσο δύσκολο είναι να είναι κάποιος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας αυτή την περίοδο μίλησε ο Γιάννης Στουρνάρας.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ