Newsletter_2018-12-06

EMEA Logo
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Για όσους ζήσαμε ως παιδιά στις δεκαετίες του 1970 και του 1980 στην περιοχή της πρωτεύουσας, αυτές τις ημέρες μια από τις “παραδόσεις” ήταν η επίσκεψη στο θρυλικό Minion. Νομίζω πως όλοι έχουμε, αυτής της γενιάς, μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη του Minion.

Public Συντάγματος: To Minion του 21ου αιώνα!

Σήμερα τα “σκήπτρα” του Minion, για το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται πως τα έχει πάρει το εμβληματικό κατάστημα των Public στο Σύνταγμα.

» Διαβάστε περισσότερα

H Adecco “καταρρίπτει” το αφήγημα περί πτώσης της ανεργίας!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε χθες η εταιρεία για την απασχολησιμότητα στην Ελλάδα, δείχνει να καταρρίπτεται το αφήγημα της κυβέρνησης για μείωση της ανεργίας, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, δεν παρατηρείται καμία σημαντική αύξηση της απασχόλησης στη χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Roots: Το ΧΑ προετοιμάζει μικρομεσαίες επιχειρήσεις για άντληση κεφαλαίων

Την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να βρουν τα κεφάλαια εκείνα που θα τους δώσουν την απαραίτητη ανάσα και την ώθηση για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε συνδυασμό με ένα πλήρες πρόγραμμα mentoring και υποστήριξης, προσφέρει το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνδυασμό με το Ελληνοαμερικανική Επιμελητήριο με το πρόγραμμα Roots.

Διαβάστε περισσότερα

Παίξτε λίγο μπάλα επιτέλους!

Από τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις αποφάσισαν να βγουν στα διεθνή “γήπεδα” και να αναζητήσουν κεφάλαια από ξένους επενδυτές.

Διαβάστε περισσότερα

Και φούμα φούμα…!

Η απορία επενδυτών και αναλυτών για την Ελλάδα είναι: Γιατί μέσα στην κρίση η χώρα σας δεν έγινε πιο φιλική απέναντι στις επιχειρήσεις;

Διαβάστε περισσότερα

Τα Κινέζικα VCs κάνουν “επιδρομή” στις παγκόσμιες startups

Οι Κινέζοι επενδυτές έχουν βγει στην παγκόσμια αγορά startups σε μια προσπάθεια να βρουν και να “κλειδώσουν” τον επόμενο τεχνολογικό “μονόκερο”, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχουν βγει στην αγορά και μοιράζουν αφειδώς κεφάλαια δεξιά και αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα

Joker: “Εκκαθάριση” στελεχών στη Novartis!

Όπως μαθαίνει ο Joker αναβρασμός υπάρχει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Novartis, στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ