Newsletter_2018-09-16

EMEA Logo
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θέλω μια ισχυρή και ενωμένη Ελλάδα”

“Η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Με κυβερνήτες τους πιο άξιους των Ελλήνων. Έτσι μόνο θα πάμε μπροστά. Μπορούμε”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 83ης ΔΕΘ, όπου παρουσίασε το όραμά τους για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

» Διαβάστε περισσότερα

Ανέβηκε Κυριάκος, κατεβαίνει Μητσοτάκης!

Ουσιαστικός, ήρεμος, διαβασμένος, αποφασισμένος και ενωτικός είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την παρουσία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα

Μητσοτάκης: Ο κίνδυνος για την πατρίδα μας δεν έχει περάσει

Την ανάγκη σύστασης ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη 83η ΔΕΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Μητσοτάκης (ΔΕΘ): Η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι μια συμφωνία-ντροπή που εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας, μια συμφωνία που υπέγραψαν ερήμην της Βουλής και του ελληνικού λαού οι κύριοι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Μητσοτάκης (ΔΕΘ): Δεν φοβάμαι να βάλω φιλόδοξους στόχους

“Πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως Πρόεδρος της ΝΔ, σας κάλεσα σε μια Συμφωνία Αλήθειας. Την τήρησα. Και θα συνεχίσω να την τηρώ”, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του.

Διαβάστε περισσότερα

Weber (UBS): Υπάρχει πιθανότητα να επικρατήσει τελικά η λογική στη διαμάχη ΗΠΑ-Κίνας

Η εμπορική διαμάχη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας δεν έχει εξελιχθεί ακόμη σε πραγματικό “εμπορικό πόλεμο” και πιθανότατα τελικά θα επικρατήσει η “λογική” εκτιμά ο πρόεδρος της ελβετικής τράπεζας UBS, Axel Weber.

Διαβάστε περισσότερα

Σχοινάς για συντάξεις: Ανοικτό ακόμη το θέμα, δεν βοηθούν οι διαρροές

Σαφές μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σε ό,τι αφορά τις συντάξεις καθώς συνεχίζεται η συζήτηση Αθήνας – θεσμών για το θέμα έστειλε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναφερόμενος στον σάλο που έχει προκύψει από εχθές με αφορμή δημοσιεύματα για συμφωνία των θεσμών στην κατάργηση του μέτρου.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ