Newsletter_2018-09-13

EMEA Logo
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τα νέα iPhone είναι εδώ!

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στα γραφεία της Apple στο Cupertino, o Tim Cook αποκάλυψε τα 3 νέα iPhone, τα οποία έρχονται με αρκετές καινοτομίες και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

» Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: Αύξηση 32,9% στα κέρδη και 7,1% στα έσοδα προ εισφορών το πρώτο 6μηνο

Σημαντική βελτίωση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη του ΟΠΑΠ το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τα καθαρά κέρδη να καταγράφουν αύξηση 32,9% και τα καθαρά έσοδα προ εισφορών να ενισχύονται κατά 7,1%.

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως και 24 εκατ. ευρώ από Trastor

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως και 24 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της προχώρησε η εταιρεία Trastor ΑΕΕΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Το Λονδίνο χάνει την θέση του σαν το χρηματοπιστωτικό κέντρο του κόσμου, λόγω του Brexit

Το Brexit και η αυξανόμενη αβεβαιότητα σχετικά με την συμφωνία που θα επιτευχθεί, καθώς και οι υποψίες για αποχώρηση χωρίς συμφωνία δείχνουν την πόρτα της εξόδου στις τράπεζες που εδώ και χρόνια είχαν κάνει το Λονδίνο το χρηματοπιστωτικό κέντρο του κόσμου, με την Νέα Υόρκη να βρίσκει την ευκαιρία και να εδραιώνεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Διαβάστε περισσότερα

Η Πολωνία θα μπλοκάρει την επιβολή κυρώσεων στην Ουγγαρία βάσει του Άρθρου 7

Στο πλευρό της Ουγγαρίας απέναντι στις ευρωπαϊκές κυρώσεις στέκεται η Πολωνία, η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της στην επιβολή κυρώσεων κατά της Βουδαπέστης που κατηγορείται για παραβίαση του κράτους δικαίου και επίθεση κατά των ατομικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όλα τα σενάρια της κυβέρνησης

Προς άμεση υλοποίηση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης για μείωση του ΕΝΦΙΑ εργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτοι πίνακες με παραδείγματα και όλα τα πιθανά σενάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Στην κοινοπραξία Olayan – Mondelez περνάει ο όμιλος Chipita;

Στο τελικό στάδιο σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες βρίσκεται η μεταβίβαση του πακέτου του 12% των μετοχών της Chipita του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στην Momdelez (πρώην Kraft Foods).

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ