Newsletter_2018-07-13

EMEA Logo
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Όμιλος Tripsta: Η αλλαγή μοντέλου ξεκινάει από την Airtickets

Παρά τα πρόσφατα προβλήματα που οδήγησαν σε εξελίξεις τον Όμιλο Tripsta, η Airtickets, θυγατρική εταιρεία του ομίλου η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά από το 2000, συνεχίζει την πορεία της και εστιάζει στο νέο της μοντέλο.

» Διαβάστε περισσότερα

Απογοητεύει και φέτος η κρουαζιέρα, μεγάλος “χαμένος” ο Πειραιάς

Απογοητευτικά είναι για μια ακόμη χρονιά τα στοιχεία σχετικά με την πορεία της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις στην αρχή της χρονιάς και μετά τη σημαντική πρώτη που καταγράφηκε το προηγούμενο έτους.

Διαβάστε περισσότερα

FAZ: “Η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία είναι διπλωματικό αριστούργημα”

Διπλωματικό αριστούργημα χαρακτηρίζει τη συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ για το ζήτημα του ονόματος η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε άρθρο της που αναφέρεται στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στην εύρεση λύσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι “τυχεροί” θα λάβουν σήμερα την επιστροφή φόρου

Στην καταβολή της επιστροφής φόρου εισοδήματος σε όσους «τυχερούς» φορολογούμενους έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) προχωρά σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Bank: Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης

Τις θετικές προοπτικές του πρωτογενούς τομέα και το πώς αυτός μπορεί αν συμβάλει σημαντικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αναλύει στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της η Alpha Bank.

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Προϋπολογισμού: Κατά 834 εκατ. ευρώ αυξημένο το πρωτογενές πλεόνασμα στο 5μηνο

Βελτιωμένο κατά 834 εκατ. ευρώ είναι το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με την εκτίμηση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή στην έκθεσή του για τα στοιχεία της περιόδου Ιανουαρίου – Μαΐου 2018..

Διαβάστε περισσότερα

“Διαστημικές” ταχύτητες από την Vodafone με το Fiber Ready

Μια νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες εγκαινίασε η Vodafone με το νέο της μεγάλης κλίμακας δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home, FTTH) στη χώρα, το οποίο κατασκευάστηκε στον Βύρωνα και διατίθεται εμπορικά σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ