Newsletter_2019-05-13

  EMEA Logo
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

 
 

Πώς θα γίνεται η αίτηση ρύθμισης οφειλών στον ΕΦΚΑ

Εν αναμονή έναρξης λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΦΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων βρίσκονται περίπου 1,3 εκατ. οφειλέτες, η οποία αναμένεται να ανοίξει την επόμενη ημέρα της έκδοσης του σχετικού ΦΕΚ.

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
Το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο των 120 δόσεων  

Το απόγευμα εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για τις ρυθμίσεις οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία και τους ΟΤΑ α΄ βαθμού σε έως 120 δόσεις, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη με την ψηφοφορία των βουλευτών.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Garmin Pay: Νέα καινοτόμα υπηρεσία πληρωμών μέσω smartwatch από την Alpha Bank  

Τη νέα καινοτόμα υπηρεσία πληρωμών μέσω smartwatch, Garmin Pay, διαθέτει πρώτη στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό η Alpha Bank, προσφέροντας στους πελάτες της πρόσθετη ασφάλεια αλλά και ευκολία στη διαχείριση και πραγματοποίηση συναλλαγών.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Μια φορά και ένα καιρό…  

Μια καλή ιστορία, μια καλή αφήγηση πάντα μετέδιδε μηνύματα, παρακινούσε και ενδυνάμωνε. Μια καλή αυθεντική και δημιουργική ιστορία, πάντα ισχυροποιούσε τους συναισθηματικούς δεσμούς και τις προσωπικές σχέσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Επένδυση 800 εκατ. δολαρίων από τη SoftBank στη βρετανική Greensill  

Η βρετανική χρηματοπιστωτική εταιρεία Greensill Capital επιβεβαίωσε σήμερα ότι το επενδυτικό ταμείο Vision Fund της SoftBank έχει επενδύσει σε αυτήν 800 εκατ. δολάρια, σε μια κίνηση.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Μυτιληναίος: Σύμβαση με την Eni Tυνησίας για καινοτόμο υβριδικό ενεργειακό έργο  

Σύμβαση με την Eni Tunisia B.V. υπέγραψε πρόσφατα η METKA EGN, θυγατρική της Μυτιληναίος, με αντικείμενο τη μελέτη, προμήθεια και κατασκευή (EPC) ενός καινοτόμου, υβριδικού.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Politico: Ένα στους δύο Ευρωπαίους δεν πιστεύει στον εμβολιασμό, και το πρόβλημα είναι και πολιτικό  

Ακόμα και αν κάποιος το έλεγε πριν από μερικά χρόνια δύσκολα θα γινόταν πιστευτό, όμως πια η πολιτική κρίση στην Ευρώπη έχει μετατραπεί σε κρίση για την δημόσια υγεία.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ