Newsletter_2019-04-23

  EMEA Logo
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
 
 

Folli Follie: Εξετάζει την πώληση της θυγατρικής Links of London

Την πώληση της θυγατρικής της Links of London φέρεται να εξετάζει η Folli Follie, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποφύγει τη χρεοκοπία.

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
ΔΕΗ: Ζημίες 542 εκατ. ευρώ το 2018  

Η μεγάλη αύξηση της τιμής των δικαιωμάτων ρύπων, η επιβάρυνση από τις δημοπρασίες NOME, η υποχώρηση του μεριδίου αγοράς και η μειωμένη ζήτηση έπληξαν τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ το 2018.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Αύξηση πωλήσεων 58% για την Intrakat το 2018  

Σημαντική αύξηση πωλήσεων και βελτίωση των αποτελεσμάτων μετά από φόρους εμφάνισε στην οικονομική χρήση του 2018, τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο μητρικής εταιρείας, η Intrakat.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Η Tesla κάνει “επίθεση” σε Uber και Lyft και βγάζει 1 εκατ. ρομπότ-ταξί στους δρόμους  

Δύο μέρες πριν την τριμηνιαία ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο Elon Musk παρουσίασε τα σχέδια της Tesla για το μέλλον και την πρόθεση του να βγάλει στους δρόμους σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτόνομα ταξί

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Σρι Λάνκα: 40 συλλήψεις για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 310 ανθρώπους  

Στους 310 νεκρούς αυξήθηκε ο τραγικός απολογισμός των βομβιστικών επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα το πρωί της Κυριακής.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Αυτά είναι τα πιο “χαζά” passwords που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι!  

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν εύκολα passwords, προκειμένου να μην τα ξεχνάνε εύκολα, κάνοντας την δουλειά όσων θέλουν να κλέψουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα, απίστευτα εύκολη

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Είναι το Galaxy Fold το νέο “φιάσκο” της Samsung; Αναβάλλεται η παγκόσμια πρεμιέρα  

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές μέρες από τις αναφορές σε όλο τον κόσμο που ήθελαν το νέο Galaxy Fold να “σπάει” στα χέρια δημοσιογράφων και η Samsung ανακοίνωσε.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ