Newsletter_2019-04-12

  EMEA Logo
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

 
 

Huawei P30 Pro: Ο Superman των κινητών!

Με το P30 Pro η Huawei μας παρουσιάζει ένα κινητό με υπερδυνάμεις, που έχει απίστευτη αντοχή, μπορεί και βλέπει και στο σκοτάδι και θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τους ανταγωνιστές του

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
Joker: Το Πασχαλινό αυγό “κρύβει” εθνικές εκλογές!  

Στα αυτιά του Joker φτάνουν έντονες φήμες για Βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν πολύ νωρίτερα από ότι έχει αφήσει η κυβέρνηση να εννοηθεί

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Die Welt: Πως έφτασε η Ελλάδα να δανείζεται με ευνοϊκότερους όρους από τις ΗΠΑ;  

Ποιοι είναι οι λόγοι που η Ελλάδα δανείζεται πλέον με ευνοϊκότερους όρους ακόμη και από τις ΗΠΑ; Αντικατοπτρίζεται όντως.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Αχτσιόγλου: Η ρύθμιση των 120 δόσεων προς τα ταμεία οδηγεί σε νέα μειωμένη οφειλή κατά 60%-65%  

Λεπτομέρειες για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία έδωσε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Στην Κροατία ο Τσίπρας για την “Πρωτοβουλία 16+1”  

Στις εργασίες της 8ης συνόδου κορυφής των κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, γνωστή ως “Πρωτοβουλία 16+1”, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπρόβνικ θα μετάσχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
 
 
Ο Jeff Bezos προειδοποιεί: Η Amazon θα έχει “αποτυχίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων”  

Στην ετήσια επιστολή του προς τους μετόχους, ο Jeff Bezos προειδοποιεί ότι η Amazonς “θα έχει περιστασιακά αποτυχίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων” και έφερε σαν παράδειγμα την αποτυχία του Amazon Fire τηλεφώνου, το οποίο αναπτύχθηκε την ίδια περίοδο με το Echo.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Chevron: Εξαγοράζει την Anadarko Pertoleum σε ένα deal αξίας 50 δισ. δολαρίων  

Στην εξαγορά της Anadarko Petroleum, έναντι τιμήματος 33 δισ. δολαρίων σε μετρητά και μετοχές, προχωρά η Chevron, σε μια κίνηση που έχει στόχο να ενισχύσει την παρουσία της στη λεκάνη Permian και τις δραστηριότητές της στο τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου.

 

Διαβάστε περισσότερα

 
 
  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ