Newsletter_2018-11-20

EMEA Logo
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Ασημίνα Τζίκα: “Στην Elvial η καινοτομία είναι πρόκληση”

Η Elvial σήμερα από αποτελεί ένα από τα λίγα παραδείγματα, ανάπτυξης, μιας επιχειρηματικής πορείας, ανεξάρτητα των αντιξοοτήτων και των συνθηκών της αγοράς.

» Διαβάστε περισσότερα

Ανώνυμος Επενδυτής: Το ελληνικό κράτος “επιδοτεί” την φτώχεια και την ανυπαρξία!

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί τι μας κάνει τόσο διαφορετικούς σαν Έλληνες. Τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε τόσο αντιδραστικοί;

Διαβάστε περισσότερα

Joker: “Χρυσές” δουλειές για πρώην – απολυμένο – σύμβουλο του Τράμπ στην Ελλάδα!

Με “διαβατήριο” την συμμετοχή του στην στενή ομάδα του νυν προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τράμπ, ο George Gigikos ετοιμάζεται να κάνει “χρυσές” δουλειές στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

Επένδυση 690 εκατ. δολαρίων στη Δανία σχεδιάζει η Google

Την κατασκευής ενός νέου data center, συνολικού ύψους επένδυσης 690 εκατ. δολαρίων, στον δήμο Φρεντερίκια της Δανίας, σχεδιάζει η θυγατρική της Alphabet, Google, σύμφωνα με τη δανέζικη μονάδα του τεχνολογικού κολοσσού.

Διαβάστε περισσότερα

Η Xerox “οδηγός” στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Η Xerox βρήκε τον τρόπο να κάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό εκτός από προσοδοφόρα διαδικασία για τις επιχειρήσεις, αλλά και “διασκεδαστική”.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο “όχι” ετοιμάζεται να πει η Ευρώπη στην Ιταλία

“Οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, είναι έτοιμες να απορρίψουν και πάλι τον ιταλικό κρατικό προϋπολογισμό”, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Διαβάστε περισσότερα

“Χαμένες στη μετάφραση” οι Ελληνικές τράπεζες

Η σταθεροποίηση των τραπεζών είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της ελληνικής οικονομίας με όλα τα βλέμματα να έχουν πέσει στην Τράπεζα της Ελλάδας και την πρόταση της για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, τα οποία έχουν αποδειχτεί η μεγαλύτερη θηλιά στο λαιμό των ελληνικών τραπεζών.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ