Newsletter_2018-08-03

EMEA Logo
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Η πρώτη εταιρεία στην ιστορία που πέρασε το 1 τρισ. δολάρια… είχε άδοξο τέλος

Η χθεσινή επιτυχία της Apple να ξεπεράσει το 1 τρισ. δολάρια σε αξία και να γίνει η πρώτη αμερικανική εταιρεία που περνάει αυτό το ορόσημο, επανέφερε στην δημοσιότητα την ιστορία της πρώτης εταιρείας στην ιστορία που το είχε καταφέρει, και το άδοξο τέλος στο οποίο οδηγήθηκε.

» Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική στιγμή για την Apple, έφτασε το 1 τρισ. δολάρια σε αξία!

Η Apple έγινε η πρώτη αμερικανική εισηγμένη εταιρεία η οποία καταφέρνει να περάσει σε αξία το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά πόσο κοστίζει μια χειραγώγηση αγοράς;

Η χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, να επιβάλει πρόστιμο στην Folli Follie και να προβεί σε διώξεις για κακουργηματικού χαρακτήρα παραβάσεις άφησε την αγορά με πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε περισσότερα

Η LG αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης ενσωματώνοντας ΑΙ τεχνολογία

Με υπηρεσίες τεχνολογίας αιχμής, όπως το Google Assistant, η LG τοποθετεί ένα βήμα μπροστά τις διακεκριμένες LG 4K UHD τηλεοράσεις, καθώς η διείσδυση της έξυπνης τηλεόρασης στην αγορά παγκοσμίως αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια διαγράφοντας μία πορεία ως την πιο δημοφιλή έξυπνη συσκευή στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήθηκαν κατά 100.000 οι νέοι Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία

Μεγάλη αύξηση του αριθμού των Ελλήνων μεταναστών προς την Γερμανία κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συνεργασία της Bayer Animal Health και της Mitsui Chemicals Agro

Η Bayer επεκτείνει το ισχυρό της χαρτοφυλάκιο παρασιτοκτόνων για τα ζώα συντροφιάς με νέες δραστικές ουσίες που προέρχονται από την έρευνα της Mitsui Chemicals Agro, σε μια συμφωνία που διευρύνει τη μακροχρόνιας συνεργασία των δύο εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα

Με 19% “έτρεξαν” τα κέρδη της Toyota το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα κέρδη της Toyota το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, καθώς οι αυξημένες πωλήσεις και η μείωση του κόστους στην Ασία βοήθησαν την εταιρεία να επιτύχει την καλύτερη τριμηνιαία επίδοσή της τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ