Newsletter_2017-09-21

EMEA Logo
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σε real estate, τουρισμό και ενέργεια στοχεύουν οι “Λονδρέζοι”!

Με ρεκόρ συναντήσεων, περισσότερες από 650, για τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται το 12ο Road Show του ΧΑ στη πρωτεύουσα της Βρετανίας, με τους επενδυτές να εμφανίζονται ενημερωμένοι, ψύχραιμοι, κυρίως όμως έτοιμοι να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

» Διαβάστε περισσότερα

Μήπως να την κάνουμε;

Για ακόμη μια χρονιά βρίσκομαι στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω τις εργασίες του 12ου RoadShow του ΧΑ, πότε αλήθεια πέρασαν 12 χρόνια από την πρώτη φορά σαν ψέματα μου φαίνεται, και το “μήνυμα” που μπορεί κάποιος να “διαβάσει”, πίσω από τις ομιλίες και τις δηλώσεις των επισήμων προσκεκλημένων είναι για πρώτη φορά τόσο εμφανές!

Διαβάστε περισσότερα

Η Πειραιώς, τα “παιχνίδια” στο ΧΑ και ο Joker!

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της επενδυτικής κοινότητας, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων η εικόνα της μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς τις τελευταίες ημέρες η οποία έχει καταγράψει σημαντικές απώλειες.

Διαβάστε περισσότερα

Παραστράτος: Αύξηση κερδών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Καθαρά κέρδη προ φόρων 27,14 εκατ. ευρώ για το 2016 σε σχέση με 7,89 εκατ. ευρώ το 2015 και αύξηση του καθαρού κύκλου εργασιών στα 291,63 εκατ. ευρώ έναντι 274,15 εκατ. ευρώ το 2015 ανακοίνωσε η Παπαστράτος για την οικονομική χρήση του 2016.

Διαβάστε περισσότερα

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Πλήρως μεταμορφωμένο το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης μέσα από “Το Σχολείο που θέλεις”

Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, πρώτο στην φετινή ψηφοφορία του προγράμματος “Το Σχολείο που θέλεις”, παραδόθηκε από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στους 612 μαθητές και καθηγητές του, πλήρως ανακαινισμένο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Public: Εντάσσονται στο πρόγραμμα “Επιστροφή” της Eurobank

Τα καταστήματα Public περιμένουν όλους τους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, οι οποίοι, κάνοντας χρήση του προγράμματος “Επιστροφή” (στο οποίο εντάχθηκαν τα Public), μπορούν να κερδίσουν 20% επιστροφή στις αγορές laptop.

Διαβάστε περισσότερα

Cosmote: #GrowYourBusiness – Digital Training στην Πάτρα και τα Ιωάννινα

Δύο νέους προορισμούς έχει η δράση #GrowYourBusiness – Digital Training της Cosmote για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ