Η SKY express εγκαινιάζει την νέα e-δωροκάρτα “SKY gift”

Η αεροπορική εταιρεία μέσω της νέας δωροκάρτας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ένα μοναδικό ταξίδι στο δίκτυο της SKY express σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η SKY express γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα και ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά προσφέροντας στους φίλους της τη δωροκάρτα “SKY gift”, ένα νέο προιόν με δυνατότητα εξαργύρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021.

Μέσω της νέας δωροκάρτας αξίας από 20 έως 150 ευρώ οι πελάτες της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας στην χώρα μπορούν να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ένα ταξίδι σε οποιονδήποτε από τους προορισμούς του δικτύου της SKY express τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η διαδικασία μέσω της mobile-friendly ιστοσελίδας της SKY express είναι αρκετά απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί τάχιστα σε μόλις τρία βήματα. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να μεταβούν στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας, να επιλέξουν κράτηση μέσω του “SKY gift και στη συνέχεια αποστολή, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα η δωροκάρτα θα φτάσει στα χέρια του παραλήπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ