Δώρο Χριστουγέννων: Σήμερα η τελευταία μέρα καταβολής

Σχετικά με το επίδομα του Νοεμβρίου, πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα δεν έχουν δει χρήματα στο λογαριασμό τους.
επίδομα-Δώρο Χριστουγέννων- εργαζόμενοι-εργοδότης-αναστολή

Eως και  σήμερα Δευτέρα 21/12 καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων, από τους εργοδότες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο εργοδότης απειλείται με αυτόφωρο. Όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή, το δώρο που πρέπει να καταβάλουν οι εργοδότες θα μπει σήμερα, ενώ όσον αφορά στο υπόλοιπο που καταβάλλεται από το κράτος, οι πληρωμές ξεκινούν από σήμερα έως και την Τετάρτη (23/12).

Επίδομα αναστολής

Σχετικά με το επίδομα του Νοεμβρίου, πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα δεν έχουν δει χρήματα στο λογαριασμό τους. Στόχος του υπουργείου είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι πληρωμές για το επίδομα του Νοεμβρίου. Αλλά είναι προφανώς μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση το γεγονός ότι εργαζόμενοι υπό αναστολή, θα μείνουν ακόμα και χωρίς την αποζημίωση των 534 ευρώ του Δεκεμβρίου εν μέσω γιορτών!

Επίδομα  θέρμανσης

Για το επίδομα θέρμανσης, το ποσό κυμαίνεται από 80-650 ευρώ και ορίζεται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα κάθε περιοχής. Το επίδομα αφορά την αγορά πετρελαίου, φυσικού αερίου, υγραερίου, καυσόξυλων και πέλλετ. Οι πληρωμές θα γίνουν μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου για εκείνους που θα αγοράσουν μέχρι 31 Δεκέμβρη και μέχρι τις 31 Μαρτίου για εκείνους που θα αγοράσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ