Τι απασχόλησε περισσότερο τους Έλληνες χρήστες αυτή την εβδομάδα

Σε όλη αυτή τη κατάσταση με τις εξελίξεις να “τρέχουν” τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ψάξαμε τι απασχόλησε περισσότερο τους Έλληνες χρήστες για αυτή την εβδομάδα.
Google trends, Έλληνες χρήστες, αναζητήσεις, νέα, ειδήσεις,

Άλλη μια εβδομάδα έφθασε στο τέλος της, σε μια περίοδο με ατελείωτες εξελίξεις, τόσο  στην υγεία, όσο  στην οικονομία, την πολιτική και κατά κύριο λόγο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτή η εβδομάδα, άφησε πίσω της, το click away και τις αλλαγές που θα υφίσταται από εδώ και στο εξής το λιανικό εμπόριο, τις εταιρείες ταχυμεταφορών και το “knock out” αυτών,  την έγκριση εμβολίων και την χορήγηση τους, την Ευρωπαϊκή σύνοδο και τις κυρώσεις προ τη Τουρκία και φυσικά το ερώτημα που ταλανίζει όλη την Ευρώπη, αν θα καταφέρει τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο να κάνει μια εμπορική συμφωνία.

Σε όλη αυτή τη κατάσταση με τις εξελίξεις να “τρέχουν” τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ψάξαμε τι απασχόλησε περισσότερο τους Έλληνες χρήστες για αυτή την εβδομάδα, βάσει των στοιχείων της Google.

Η πεντάδα των αναζητήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

1 ) Γουίλιαμ Άρθουρ Λούις

Την πρώτη θέση στην δεκάδα των αναζητήσεων, την κατέχει ο Γουίλιαμ Άρθουρ Λούις, Άγγλος Οικονομολόγος,  γνωστός για την συμβολή του στο πεδίο της οικονομικής ανάπτυξης. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της δεκάδας, να οφείλεται στην “τιμητική” θέση που παραχώρησε η Google μέσω Doodle στις 10 Δεκεμβρίου.

2) Μπαρτσελόνα

Την δεύτερη θέση κατέχει η ποδοσφαιρική ομάδα ” Μπαρτσελόνα” λόγω των αγώνων Euroleague που έλαβα χώρα αυτή την εβδομάδα.

3) UEFA Champions league

Αντιστοίχως, την “τιμητική” φαίνεται να έχει και η διεθνής ποδοσφαιρική διοργάνωση 

4)Παναθηναϊκός

Στην τέταρτη θέση, βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα “Παναθηναϊκός” λόγω του χθεσινού (Σάββατο) αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΣ Γιάννενα.

5) ΕΛΤΑ

Ο λόγος που τα “ΕΛΤΑ” κατέχουν την πέμπτη θέση στην δεκάδα των αναζητήσεων, οφείλεται στο νέο ψηφιακό γραμματόσημο, e-Stamp, απευθύνεται σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις και είναι άμεσα διαθέσιμο 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα, στον υπολογιστή, laptop, κινητό τηλέφωνο ή tablet

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ