Τα καταστήματα της Nova παραμένουν ανοιχτά

Με όσα αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, δίνει “μάχη” προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία αλλά και μια αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία.

Ανοιχτά παραμένουν τα Καταστήματα της Nova προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις σημαντικές ανάγκες των πολιτών για ψυχαγωγία και επικοινωνία θέτοντας ως προτεραιότητά την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Με όσα αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία δίνει “μάχη” προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία αλλά και μια αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία.

Το ωράριο των καταστημάτων λόγω των συνθηκών ενδέχεται να είναι τροποποιημένο για αυτό η εταιρεία προτείνει στους πελάτες της να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα για σχετική ενημέρωση.

Η μετακίνηση για την επίσκεψη στα καταστήματα της Nova, βάσει των μέτρων, πραγματοποιείται με την αποστολή SMS στο 13033 χωρίς χρέωση γράφοντας: 2 (κενό) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας εφαρμόζοντας παράλληλα όλους τους κανόνες ασφαλείας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, ανέπαφες συναλλαγές, κλπ).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ