Διεθνές ενεργειακό φόρουμ από τη ΔΕΘ-Helexpo και την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Στην ατζέντα του φόρουμ αναμένεται να βρεθεί η πράσινη ενέργεια και η πορεία της απολιγνιτοποίησης στην Ελλάδα

Διεθνές ενεργειακό φόρουμ, με αντικείμενο το νέο ενεργειακό μοντέλο και την επόμενη ημέρα της απολιγνιτοποίησης, προγραμματίζουν για τις 26-29 Μαΐου του 2021, στα Κοίλα Κοζάνης, η ΔΕΘ-Helexpo AE και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Παρότι το πρόγραμμα του συνεδρίου και ο κατάλογος των συμμετεχόντων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, ωστόσο πρόθεση των διοργανωτών είναι να υπάρξει εκπροσώπηση σε υψηλό επίπεδο, τόσο από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της κυβέρνησης και των πολιτικών δυνάμεων.
 Χτες, Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των διοργανωτών, με αντικείμενο τη συγκρότηση της εκτελεστικής γραμματείας και της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του Thessaloniki Helexpo Forum, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE, που ήδη άρχισε να προετοιμάζει την 85η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα αυτή τη φορά τη Γαλλία, προσεγγίζει το μέλλον με περισσότερες ιδέες. Η θεσμοθέτηση του φόρουμ, αλλά και η διοργάνωση υβριδικών εκθεσιακών γεγονότων είναι μόνο δύο από αυτές.

Παράλληλα η εταιρεία στρέφει το βλέμμα της στις κλαδικές εκθέσεις Philoxenia και Zootechnia, που μαζί με την Agrotica αποτελούν το “βαρύ πυροβολικό” στο εκθεσιακό ημερολόγιο της ΔΕΘ-Helexpo AE και αποδίδουν από κοινού τζίρο πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ