Oι γαλλικοί οίκοι SANDRO και MAJE έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Από τις 7 Οκτωβρίου οι δύο νέοι οίκοι “έρχονται” στο Golden hall σε συνεργασία με τα καταστήματα attica

Οι οίκοι SANDRO και MAJE, σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με δυο νέες exclusive boutiques στον 1o όροφο του Golden Hall από τις 07 Οκτωβρίου.

To brand SANDRΟ, ξεκίνησε το 1984 με ένα κατάστημα στο κέντρο της περιοχής Marais του Παρισιού και έχει μετατραπεί σήμερα σε ένα κορυφαίο brand με πάνω από 700 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Διατηρώντας ανέπαφες μέσα στο χρόνο τις οικογενειακές ρίζες, το brand  έχει ένα στόχο: να προσφέρει κομμάτια που αναδεικνύουν την παριζιάνικη κομψότητα σε προσιτές τιμές.

Το πρώτο κατάστημα MAJE άνοιξε το 1998 στο 6ο διαμέρισμα του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα, ενώ σήμερα το brand έχει παρουσία σε 40 χώρες με 548 σημεία πώλησης. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει αναπτύξει συλλογές ένδυσης και αξεσουάρ και έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand προσιτά πολυτελές. 

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, “τα πολυκαταστήματα attica,με αυτή τη συνεργασία αποδεικνύουν την ηγετική τους θέση στην αγορά με συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών και brands εξαιρετικής αισθητικής, καλωσορίζοντάς μας σε έναν κόσμο νέων αγοραστικών εμπειριών με έμφαση στην προσιτή πολυτέλεια και άρωμα από Champs-Elysees”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ