Κατέληξε 79χρονος άνδρας απο το γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα

Σημειώνεται ότι στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν εντοπιστεί δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού.

Κατέληξε άνδρας 79 ετών από το γηροκομείο “Αττική” του Αγίου Παντελεήμονα. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Σημειώνεται ότι στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν εντοπιστεί δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο 79χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Περισσότερα από 41 τα κρούσματα στο γηροκομείο “Αττική”

Το πρωί της Πέμπτης έγινε η επιχείρηση μεταφοράς στα νοσοκομεία ηλικιωμένων με υποκείμενα νοσήματα από το γηροκομείο “Αττική”, στο οποίο έχουν εντοπιστεί, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 41 κρούσματα του κορωνοϊού. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς Αττικόν, Ευαγγελισμός και Σισμανόγλειο.

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων, απολύμαναν το οικοδομικό τετράγωνο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των εργαζομένων από τον ΕΟΔΥ.

Κατά την επίσκεψη του στο γηροκομείο μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο λοιμωξιολόγος, Σ. Τσιόδρας, εκτίμησε ότι η διασπορά σε τέτοιους χώρους γίνεται συνήθως από το προσωπικό και προειδοποίησε ότι “η Αθήνα δεν πάει καλά… Στη Θεσσαλονίκη το πήρανε το μάθημα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ