Η Βιένη θα διαθέσει ποσό άνω του 1 εκατ. στο Λίβανο υπό τη μορφή βοήθειας έκτακτης ανάγκης

Μετά τις καταστροφικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού, η κυβέρνηση της Αυστρίας αποφάσισε να διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ (1,17 εκατομμύρια δολάρια) από το ταμείο βοήθειας καταστροφών στο εξωτερικό, για βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο Λίβανο,” όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Αυστρίας.

Η κυβέρνηση της Αυστρίας θα διαθέσει περισσότερα ένα εκατομμύριο δολάρια στο Λίβανο, μετά την τεράστια έκρηξη που έπληξε τη Βηρυτό, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο των Εξωτερικών της χώρας.

“Μετά τις καταστροφικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού, η κυβέρνηση της Αυστρίας αποφάσισε να διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ (1,17 εκατομμύρια δολάρια) από το ταμείο βοήθειας καταστροφών στο εξωτερικό, για βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο Λίβανο,” όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Αυστρίας.

Το 50% των χρημάτων θα σταλεί στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα διατεθεί ως δωρεά σε αυστριακούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Λίβανο, για την παροχή βοήθειας και καταφυγίου στους χιλιάδες των τραυματισμένων και εκτοπισμένων ανθρώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ