Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης 85χρονος θετικός στον κορωνοϊό

Ο ηλικιωμένος άντρας είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σήμερα παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό.

Με υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 85χρονος που φιλοξενούνταν σε γηροκομείο της Καβάλας, ο οποίος στις 9 Ιουλίου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, ύστερα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Ο 85χρονος, η οποίος ήταν ασυμπτωματικός, είχε φύγει από το γηροκομείο και ταξίδεψε ως τη γειτονική Ξάνθη. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του, τέθηκε σε απομόνωση στο δωμάτιό του, δίχως να έχει καμία επικοινωνία με τους άλλους ηλικιωμένους ή το προσωπικό του ιδρύματος, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήρθε στην Καβάλα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου και προχώρησε σε δειγματοληπτικά τεστ στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι όλα τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά και δεν υπάρχει κανένας άλλος ασθενείς, ασυμπτωματικός ή με συμπτώματα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ