H δημοσιογραφική “παρέα” του emea.live σχολιάζει την επικαιρότητα

Καλεσμένος – όπως κάθε Δευτέρα – ο δημοσιογράφος Χρήστος Κτενάς που έχει κερδίσει το κοινό του emea με τα αιχμηρά του σχόλια

Σήμερα, όπως και κάθε ημέρα στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, θα συζητήσει (ή καλύτερα θα σχολιάσει) όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά και όσα θα δούμε (περιμένουμε) μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Καλεσμένος, όπως κάθε Δευτέρα, στο σημερινό emea.live θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Κτενάς ο οποίος πάντα έχει πλούσιο (και αποκαλυπτικό) ρεπορτάζ, ενώ έχει κερδίσει το κοινό του emea με τα αιχμηρά του σχόλια. 

Κάθε μέρα λοιπόν μέσα σε περίπου 50 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων, ενώ στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα υπάρχει και ένας – τουλάχιστον – καλεσμένος.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media, ενώ μαζί του θα βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ